vrijdag 10 mei 2013

Mia Secret Mood Polish - Stars To Purple

Op Koninginnedag kocht ik mijn allereerste mood polish! Een mood polish is een nagellak die door warmte veranderd van kleur. Je nagelbed is een stuk warmer dan de tip van je nagel, hierdoor veranderd de kleur van de lak dan. Natuurlijk kun je het verschil ook onder de kraan zien of in een bak met koud/warm water!

Stars To Purple is een roze lak met shimmer finish. Op de foto's hieronder heb ik twee lagen lak gebruikt, de lak dekt al met 1 laag.
Zonlicht


Schaduw
Allereerst swatchte ik de lak in zonlicht en in de schaduw. Hierboven zie je lichtjes wat kleurverschil tussen de zonfoto en schaduwfoto. Helaas is dit geen moodlak die de tips van je nagels qua kleur laat veranderen zoals sommige andere moodlakken wel doen.

Koud water
 Ik hield mijn nagels eerst onder koud water en toen werd de kleur direct donkerder. 

Warm water

Onder warm water werd de kleur weer een stuk lichter. Opzich leuk speelgoed zo onder de kraan! Warm, koud, warm, koud haha!

Conclusie: Leuk lakje, maar toch wel jammer dat de kleur enkel veranderd in water. Ik had zelf eerder verwacht dat de kleur ook zou veranderen op mijn nagels zonder water zoals de meeste andere moodpolishes wel doen. Ik betaalde overigens €4,- voor deze nagellak.

Wat vinden jullie van moodpolishes?

4 opmerkingen:

 1. Leuk ik heb ook 1 van die mood plakjes de groene die vind ik ook
  Erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt jammer dat uitgerekend deze het niet zo goed doet... bij de rest zie je wel duidelijk een verschil zonder water te gebruiken. Maar vind het wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond dit kleurtje het minst van deze lakken. Erg jammer dat deze het minder doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooie kleur, maar wel jammer dat het minder van kleur veranderd dan je had verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations