maandag 20 mei 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Vandaag heb ik weer twee leuke nailarts voor jullie die ik gemaakt heb op gelnagels. Deze keer is het een wat drukkere nailart en een rustige nailart, voor ieder wat wils dus! Ik ga dit keer beginnen met de drukke nailart. Hierboven heb ik een lavendelkleurige french manicure gecombineerd met leuke bloemen. Op iedere nagel heb ik met een witte/zwarte/natuurlijke striper de bloemen gemaakt. Om het geheel af te maken heb ik op iedere nagel nog een gebogen lijntje gemaakt met wat random kleine stipjes.

Deze tweede nailart is wat simpeler om te maken en bestaat uit drie kleuren. Een leuk ontwerp voor degenen die met nailart aan het experimenteren zijn of nog willen wennen aan wat drukkere nagels. De basis heb ik hier naturel gehouden, over de tip heen heb ik met blauw en rood halve boogjes gemaakt. Deze boogjes heb ik gescheiden door een zwart lijntje. 

Mocht jij zelf ook graag gelnagels willen en wonend in de omgeving van Zaandam? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

1 opmerking:

  1. Mooie nailarts! Vind de eerste heel leuk met die bloemen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations