woensdag 8 mei 2013

Shoplog Nagelfestival #2

Vorige week liet ik jullie al mijn eerste shoplog zien van het nagelfestival. Ondertussen ben ik nog 2x (slik) teruggeweest waarvan één keer bij een Kruidvat met een extra Essence schap. Vandaag dus deel twee van de shoplog, dit zijn de dingetjes van twee shoptripjes bij elkaar dus! Ik moet zeggen dat ik nu wel echt klaar ben. Voorlopig heb ik genoeg ingeslagen en heb ik wel weer een voorraadje! Ik heb trouwens expres gewacht op deze aanbieding omdat hij ieder jaar rond Konginnedag weer terug komt, het scheelt ontzettend veel geld met deze actie!
Het nagelfestival (1+1 gratis) loopt nog t/m 13 mei!

De vorige keer kocht ik vooral veel lakken van Catrice. Dit keer heb ik vooral veel Essence geshopt en 4 lakjes van Catrice. De lakjes hierboven zijn van links naar rechts: Goldbusters, The Monkey gets Funky, You better think pink en the Effect maker. 


Ook kocht ik nog wat Essence colour & go lakken. Dit keer ben ik ook naar een Kruidvat met twee Essence schappen geweest en deze heeft veel meer lakken dan het reguliere schap. Deze lakken heten van links naar rechts: Free Hugs, Absolutely Blue, L.O.L en grey-t to be here.

Op deze foto ook nog twee colour & go lakken; redvolution en English Rose. Daarnaast nog twee stempellakjes omdat de mijne van Konad onderhand op beginnen te raken en deze net zo fijn zijn. Dit zijn Stamp me! White en Stamp me! Black.

Deze drie verzorgingslakjes gingen ook het mandje in. Een xxl nail protecter met stukjes nylon voor extra stevigheid, een 24/7 nailbase en een anti split nail sealer. 

Tussen alle producten van Essence en Catrice vond ik ook nog twee leuke NYC lakken. Het NYC schap vind ik zelf eigenlijk niets voorstellen en meestal loop ik er ook wel voorbij omdat er niets nieuws is. Dit keer vond ik een mintgroene en een babyblauw lakje die er wel leuk uitzagen. Dit zijn Blue Sky en Raindrop. Daarnaast nog een special effect topper van Essence welke ik nog niet had. Dit is een leuke glittertopcoat met flitters (langwerpige glitters), deze heet Glitter On Me.

Deze vier lakken zijn alleen maar verkrijgbaar bij Kruidvats met extra Essence schap. Ik kocht een roze glitter cracklak, ondanks dat crack een beetje uit raakt vond ik deze glitter 3d crack best interessant klinken! Dit is Crack me! Pearly Pink. Twee magnetics nagellakken waarvan ik de kleuren ook erg mooi vond gingen ook mee, dit zijn: Magic Red Carpet en Witch you were here. Als laatste nog een colour & change nagellak in een mooie kleur, dit is Unexpected Galaxy.

De laatste tijd gebruik ik bijna alleen nog maar stripers. Ik heb veel two way nailart pennen, stripers van Fogan en stripers van Max. Stripers van Essence had ik nog niet en zo belandde deze vier in mijn mandje. Deze stripers hebben echt een supersmal kwastje, veel smaller dan de andere stripers die ik heb, maar daarentegen ook veel korter. Dit zijn van links naar rechts: Silver Surfer, Mysterious Black, Marry Berry en More then silver.

Dan zijn we nu aangekomen bij het laatste! Deze twee producten vielen overigens niet onder de korting. Dit is een setje met nailart producten en een magnetic nailart pen die samen met de magnetic lakjes werkt.

Hebben jullie al flink gebruik gemaakt van het nagelfestival?

12 opmerkingen:

 1. Ja:) Ik heb alle nieuwe Catrice lakken, een paar Essence, NYC en Impulss lakjes gekocht. En natuurlijk remover:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoa alle Catrice lakken, gaaf! Hier hebben ze geen inpulss, ken het merk verder ook niet! Oh hihi ik heb ook kuch 6 flessen remover gekocht :-P

   Verwijderen
 2. Je hebt goed ingeslagen zo te zien! Ik heb zelf niet zoveel gekocht qua spulletjes. Heb eigenlijk alleen een paar Nail Art Twins en Colour&Go lakjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond die nailart twins erg tegenvallen! Niet echt vernieuwend zegmaar! De colour&go lakken heb ik ook ingeslagen! Iig degene die ik mooi vond!

   Verwijderen
 3. Ik heb lange tijd de kruidvat weten te ontwijken maar ben maandag toch gezwicht voor een paar lakjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dat is toch ook onmogelijk om tijdens zo'n actie de kruidvat te mijden! :-P

   Verwijderen
 4. oehh wat zal jij veel bespaard hebben :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Best behoorlijk hoor! Denk intotaal zo'n €50,- aan free stuff zo haha!

   Verwijderen
 5. Je hebt leuke kleuren gekocht, een aantal heb ik ook, maar zie toch nog een kleurtje wat ik graag wil hebben. Even mijn vriendin vragen of ze het kan halen voor me. Ik heb ook de nodige nieuwe kleuren gekocht waaronder ook een aantal van NYC, daar krijg ik steeds meer lakken van. Ik moest wel even lachen, ik heb namelijk ook 6 flessen remover gekocht :-). Het is altijd weer een feestje zo'n nagellakfestijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd echt een feestje voor alle lakliefhebbers! Nog even je vriendin erop uit sturen, de actie geldt tot de 13e!

   Verwijderen
 6. ik heb de 2 NYC lakjes ook gekocht een aantal weken geleden. Het zijn allebei hele leuke kleurtjes!
  De Bleu Sky is perfect om aan te brengen maar de Raindrop is dik en brengt niet mooi aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat zonde! Zal de mijne binnenkort ook ff testen, misschien dat er een foute lak tussenzat die tijdens vervoer niet goed gesloten heeft gezeten? Je kunt m wel altijd even verdunnen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations