maandag 27 mei 2013

NYC - Raindrop

Tijdens het nagelfestival van het Kruidvat spotte ik twee leuke NYC nagellakken die ik nog niet had. Één daarvan is Raindrop, een ontzettend mooi lakje waar je gisteren al een leuke glitterparty op gezien heb. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van dit mooie kleurtje!Het eerste wat mij opviel was het kwastje van dit lakje. Ik kreeg toch het idee dat de kwastjes een stuk breder geworden zijn dan dat ze waren! Raindrop is een mooie babyblauwe nagellak met crème finish.

Raindrop brengt prima aan. Het eerste laagje vond ik vrij sheer. Na twee laagjes dekte deze kleur wel volledig. Ik vind de finish hier en daar wel iets streperig, misschien dat dit minder wordt bij het aanbrengen van een extra laagje lak. De kleur zelf vind ik wel ontzettend mooi, leuk om mee te nailarten, maar ook om gewoon als manicure te dragen. Een lief kleurtje voor de lente en zomer (als we deze tenminste nog gaan krijgen ;-)).

Wat vind jij van Raindrop? 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook! Vind hem super, maar ik ben een fan van bijna alle blauwe nagellakken die ik heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Populair kleurtje? Want ik heb 'm ook en inderdaad met heel veel plezier gedragen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi in jouw collectie is het ook moeilijk een lak te vinden die je nog niet hebt!

   Verwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje. Op zich draag ik weinig lichte tinten, maar deze is wel leuk om te gebruiken bij een nailart, misschien dat hij deze week toch zomaar in mijn mandje valt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations