maandag 13 mei 2013

[Review] Flormar Super Neon Colors

Een tijdje geleden kwam één van mijn vaste klanten voor gelnagels met een tas gevuld met nagellakjes naar mij toe. Doordat ze zo gek was op haar gelnagels gebruikt ze geen nagellak meer en heeft ze een hele hoop lakjes aan mij gedoneerd. Superlief natuurlijk, dankjewel!!

Deze twee Flormar lakjes kreeg ik dus van haar, beide komen uit de Super Neon Colors collectie. Ik ken het merk verder niet, dus ik was ontzettend benieuwd! Beide lakken zijn neon lakken, deze staan er om bekend dat ze mooier zijn aangebracht over een witte basis, natuurlijk was ik koppig en swatchte ik deze lakken zonder basis.


Nr 15
Het eerste lakje is nr 15 en dit is een blauwe neon lak. Nou neon is hij zeker want dit lakje knalde van mijn nagels af! Mijn camera schrok er een beetje van, maar de swatches hierboven komen goed overeen! Qua dekking verbaasde dit lakje mij toch wel, hierboven heb ik twee lagen gebruikt en de lak dekt toch redelijk. Wel is de kleur iets feller wanneer je een witte basis gebruikt. 

Nr 14
Nr 14 is een neon groene nagellak. De dekking van deze lak is iets minder dan die van de blauwe, maar dat is ook niet zo vreemd aangezien de blauwe kleur donkerder is. Ook hierboven heb ik twee lagen lak gebruikt zonder basis. De kleur zelf is lekker fel net zoals de blauwe. Ook het kwastje brengt erg fijn aan, het kwastje is vrij lang en smal.

Kennen jullie de Super Neon Colors van Flormar al? 

8 opmerkingen:

 1. Ah wat lief van je klant! Vind de kleurtjes erg fris, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt ontzettend lief! Zaten echt wel hele leuke lakjes bij!

   Verwijderen
 2. Lieef zeg! En mooie kleurtjes ook. Zou er zelf iets van een nude kleurtje onder doen denk ik:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontzettend lief! Heb eigenlijk nog nooit nude onder neon gebruikt... pak altijd standaard wit!

   Verwijderen
 3. Wat lief dat je zoveel lak hebt gekregen. Deze lakken zijn echt super, ben helemaal gek van die blauwe, wat is die knetterblauw, laat je hem nog eens zien als je er een wit laagje onder hebt gedaan? Ik heb zelf 1 Flomar lakje en die vind ik erg mooi en blijft ook erg goed zitten. Deze kleurtjes vind ik echt geweldig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik binnenkort idd ff doen! Ik heb ook nog 1 witte Flormar lak, weet alleen niet of die echt wit-wit is, maar dat ontdek ik snel genoeg! :-)

   Verwijderen
 4. Hell Yeah! Ik hou van Flormar!! En welke collectie je ook hebt van Flormar alle lakken dekken zo erg goed! Flormar is sinds kort te koop bij CentrO

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations