donderdag 16 mei 2013

Instagram #20

Deel 20 alweer van de Instagram posts! De gehele week ben ik druk bezig geweest met klussen, maar natuurlijk ook met andere dingen tussendoor. Kijk je mee naar de foto's van deze week? Je kunt mij natuurlijk ook via Instagram zelf volgen om de ge├╝ploade foto's direct te zien: @sylvia_nailartcreations.Blacky is de hele week al onrustig en draaierig. De kat heeft natuurlijk ook wel door dat er iets staat te gebeuren. We zijn ontzettend nieuwsgierig hoe Blacky straks reageert in het nieuwe huis!

Flink behang aan het trekken. Afgelopen donderdag zijn we begonnen in de woonkamer en die was na 1,5 behangloos. Nu zijn we bezig met de gang en ik ben vooral bezig met het klussen in de aankomende salon! Ik ben vooral bezig geweest met schoonmaken en schuren/schilderen, ik zal binnenkort even een aparte update schrijven! Het leukste komt natuurlijk nog... en dat is het inrichten!

Natuurlijk gaat het werk ook door (gelukkig maar ;-))! Deze week weer een aantal leuke gelnagels met nailarts gemaakt!

Mijn eigen nagels heb ik preventief verkort. Tijdens het behangtrekken scheurde er al af en toe hoekjes af en om te voorkomen dat ik straks geen nagel meer over heb... preventief inkorten! Dit is overigens ook nog een fijne lengte!

Arme Verschoor en zijn eeuwige lege etensbak.. Dat kleine beest eet als een gek en zielig kijken dattie kan ;-)!

*Kuch* Box uitruimen.. De helft van de inhoud van de box hebben we weggegooid maar er bleven nog twee volledige autoladingen over die we alvast overgebracht hebben naar de schuur in het nieuwe huis. Kreeg een beetje een flashback naar de vakanties, dan gingen we ook zo bepakt en bezakt weg!

Dan voor mij superleuk nieuws: Ik mocht deze week mijn examen aanvragen voor mijn rijbewijs! Helaas moet ik nog dik 8 weken wachten, maar dit was de eerste optie die vrij was... Helaas pindakaas en even wachten dus nog!

Wakker worden met Verschoor! Heb een aantal niet zulke leuke dagen achter de rug en dan is Verschoor er altijd nog om me een beetje op te vrolijken. Cutie!

Verschoor is trouwens ook de modewereld ingegaan. Zie hier zijn eerste fashionable jurk!

Verder veel slapen, slapen, doen alsof hij slaapt en spelen met stokkies natuurlijk! Waarom spelen met normaal kattenspeelgoed terwijl je ook idiote dingen kunt pakken? Echt hoor, Verschoor interesseert zich absoluut niet voor balletjes, muisjes etc.. Nope een lollystokje is ├ęcht het einde!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan deze week? 

6 opmerkingen:

 1. Ga je verhuizen? Ik heb wat gemist geloof ik. Ga je op jezelf wonen of gaat de hele familie ergens anders wonen? Leuk zeg.
  Had je eerder moeten doen, dan had je niet in de zooi van de verbouwing gezeten :-)
  Ik wens je veel succes in het nieuwe huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verhuis gewoon nog even met mn moeder mee! Op mezelf wonen is bijna niet te betalen zolang ik nog studeer! Stond trouwens in de vorige editie van Instagram hihi! We wilde idd al eerder weg maar omdat we huren ben je afhankelijk van het woningaanbod! Nu stonden we toevallig eerste en kregen we dit huis!

   Verwijderen
 2. Ik ben niet zo veel online geweest de laatste tijd, vandaar.
  Maar veel succes met verhuizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto‘s je bent vast gehecht aan lieve katje leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verschoor is echt zo'n schatje, daar raak je ontzettend snel gehecht aan! :D

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations