vrijdag 28 juni 2013

Catrice - In The Armee Glow

In The Armee Glow is wederom weer één van de vernieuwde Catrice lakken, de lakken zijn inmiddels alweer een aantal maanden verkrijgbaar, maar doordat het er zoveel zijn laat ik af en toe wat vernieuwde lakken zien! In the armee glow is een nagellak die opvalt door zijn apartheid, kijk je mee? 

In the armee glow heeft echt een hele aparte kleur. Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor kleur dit is. Je ziet wat gouds, legergroen en wat bruins voorbij komen in deze lak. Vernieuwend en origineel, daar hou ik van!


De lak zelf bevat shimmers maar heeft ook een duochrome finish, in verschillende soorten licht zul je steeds weer een ander kleurtje ontdekken, een lak vol verrassingen! De dekking van deze lak is verder prima, 2 lagen heb ik gebruikt op bovenstaande swatches.

Is dit lakje iets voor jou of zou je er juist omheen lopen? 

4 opmerkingen:

  1. Dit is geen lakje voor mij en zou ik dan ook niet kopen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb heel erg getwijfeld voor het schap of ik hem wel of niet zou kopen en het uiteindelijk niet gedaan. Ben nu ik deze swatch zie nog meer in twijfel of ik hem alsnog moet gaan kopen, vind hem wel leuk opzich maar heb dus echt geen kleding in die kleuren waar het goed bij zou staan, helaas.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations