zondag 2 juni 2013

Nailart: Fantasy Meteorieten

Toen ik het lakje Purple Reign aan het swatchen was kreeg ik spontaan de ingeving om een soort van meteorietenregen te arten op dit lakje. De lak zelf deed me al een beetje aan de ruimte denken dus waarom ook niet! Ik wilde de nailart niet al te serieus maken en daarom heb ik gebruik gemaakt van vrolijke kleuren, veel roze en tinten paars!

Ik begon deze nailart dus met twee lagen Catrice - Purple Reign. Dit liet ik goed drogen en tussendoor zocht ik verder naar vrolijke kleuren die ik kon gebruiken voor deze meteorietenregen! Ik wilde juist niet alles zwart, rood en oranje doen en daarom koos ik voor verschillende roze tinten en paars.
De nailart verder is een beetje op gevoel gemaakt. Met de stripers heb ik steeds streepjes gemaakt, ingekleurd, bijgetekend, ander kleurtje erbij, nieuw kleurtje eroverheen etc etc. Ik voelde me zegmaar net zoals Picasso, maar dan op mijn eigen nagels ;-)!

Het resultaat zag er best leuk uit, wanneer je het verhaal achter deze nailart weet dan zie je waarschijnlijk wel een beetje in wat ik geprobeerd heb om uit te werken! Mocht je het op een échte meteorietenregen willen laten lijken zou je bijvoorbeeld een zwarte ondergrond en meerdere rode/oranje tinten kunnen gebruiken!

Wat vinden jullie van deze manier van nailart? Hebben jullie je ook ooit wel eens net als Picasso gevoeld tijdens het lakken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations