woensdag 12 juni 2013

[Watermarble Week] Dag 3 Shimmer Explosion

We zijn inmiddels beland op dag 3 van mijn persoonlijke watermarble challenge! Wat begon als een drama begint zich langzaamaan iets te verbeteren. Ook dit keer heb ik weer gekozen voor compleet andere kleuren dan dag 1 en dag 2. Kijk je mee naar de shimmer explosion van vandaag?

De marble van vandaag bestaat uit een bronze shimmer, een lichte en een donkere blauwe. Allemaal lekker door elkaar heen gemixt! De lakken die ik voor deze marble gebruikt heb zijn:

Catrice - Blue Highway (Hip Trip)
Catrice - The GlamoureX Factor
Catrice - Denim Moore


Deze keer heb ik geprobeerd de kleuren iets meer door elkaar heen te mixen om echt zo'n marbled effect te creëren. Op de ene nagel zie je iets meer donkerblauw of juist iets meer bronze shimmer dan op de andere nagel, maar dit is juist het leukste van watermarble! Geen enkele nagel is hetzelfde!

De kleurencombinatie van deze nailart vind ik erg leuk geworden. Sowieso begin ik meer plezier te krijgen in het watermarblen, goh het is echt gewoon best leuk om te doen!

Vanaf maandag t/m vrijdag zal er iedere dag een nieuwe marble online komen. Wil jij ook de uitdaging aangaan? Dan kun je iedere dag jouw marblen uploaden of de facebookpagina van Nailart Creations, of wanneer je een eigen blog hebt zelf iedere dag de marble uploaden en even een linkje doormailen naar info@nailartcreations.nl!

2 opmerkingen:

  1. Wow, ziet er al veel beter uit hoor. En leuke kleurencombi inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze vond ik het mooist tot nu toe en een erg leuke kleurencombinatie. Leuk dat je echt verschil ziet als je het zo een aantal dage na elkaar doet.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations