maandag 17 juni 2013

Catrice - Meet Me À Paris

Meet me à Paris is een nieuwe lak van Catrice uit de Ultimade Nudes collectie. De ultimate nudes collectie bestaat uit een aantal nude tinten, denk aan zandkleurtjes, maar ook roze en/of wit. 

Meet me à paris is echt nude nude. Dit lakje heeft een witte melkachtige basis en is echt als touch up bedoeld en niet zozeer als dekkende nagellak.


Deze lak geeft mijn nagels echt een hele mooie gloss. Perfect voor degenen die verzorgde nagels willen, maar geen felle kleuren nagellak willen dragen. Daarnaast kun je deze lak ook gebruiken als effectlak over andere kleuren heen, ook leuk!

Op bovenstaande swatches heb ik twee lagen van deze lak gebruikt. Ik ben niet zo'n fan van dat natuurlijke, maar wanneer ik echt geen tijd heb draag ik liever zoiets dan compleet kale nagels!

Kale nagels of een glossy finish, wat kiezen jullie? 

7 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, zou ook wel wat voor mij zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb base coat van de Hema gekocht een aantal maanden geleden en die ziet er precies hetzelfde uit! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke lak. ik heb een paar dagen geen nagellak gedragen enmijn nagels hebben nu ook een roze kleurtje. is dat goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nagels horen van nature een rozige kleur te hebben dus het klinkt inderdaad gezond ;-)!

   Verwijderen
 4. Ik heb laatst een heleboel van die nail art ontwerpen gemaakkt op me eigen nagels! Ze komen van de site:
  www.nailart-101.com
  Niet veel maar wel de leuke dingen ik vind het echt tof hoe ze deze dingen allemaal bedenken en als jij je fantasie ook een beetje op hol laat slaan bedenk je opeen nieuwe dingen!!!!! Nail art painting is de beste luv it!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie voor heel veel van mijn nailart deze pagina: http://www.nailartcreations.nl/p/blog-page.html

   Verwijderen
 5. Kan me wel situaties bedenken waar je dit kleurtje draagt, maar zou er niet zomaar voor kiezen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations