zondag 9 juni 2013

Catrice - Orange-Utan

Normaal gesproken zijn jullie een nieuwe nailart gewend op zondag. Vandaag gaat het alleen iets anders! Ik heb namelijk deze week een leuk projectje voor jullie waarbij iedere dag een nieuwe nailart online komt. Wat precies kunnen jullie morgen lezen! Vandaag ga ik jullie eerst de swatches van Orange-Utan laten zien!

Orange-utan is een felle oranje nagellak met crème finish. Ik moet eerlijk toegeven dat ik bijna geen oranje draag, eigenlijk alleen tijdens EK's/WK's of Koninginnedag. Op normale dagen kijk ik eigenlijk niet om naar oranje!


De kleur oranje zelf vind ik wel erg mooi, misschien toch maar eens dragen op een gewone dag met een leuke nailart! Het was trouwens even wennen om mijn nagels te lakken met deze lengte, normaal gesproken zijn ze minstens de helft langer en dat maakt sowieso veel uit voor de hoeveelheid lak die je op het kwastje laat zitten voor het aanbrengen.

De lak brengt verder prima aan. Op de swatches hierboven heb ik twee lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat. 

Dragen jullie wel oranje nagellak op gewone dagen? Of ook alleen tijdens bepaalde gelegenheden? 

5 opmerkingen:

 1. Oh ten eerste; wat een leuke naam hebben ze dit lakje gegeven! :-)
  Mooie kleur ook, lekker fris! Ik heb 2 oranje lakjes (beide van Catrice) en draag ze graag in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet ik ook maar gewoon eens oranje gaan dragen! Dit is wel echt een mooie zomerse kleur!

   Verwijderen
 2. Het ziet er wel mooi uit, maar ik kies er eigenlijk ook nooit voor, toch maar eens doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik zag hem in de winkel en dacht mooi kleurtje maar toch even kijken naar het resultaat... Fantastisch dat je hem hebt uitgetest, best mooi, ga hem snel halen denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zelf ook altijd erg fijn om eerst wat swatches te bekijken voordat ik besluit een lak echt te kopen! Vooral wanneer het ook wat duurdere lakjes zijn, vind het ideaal!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations