zondag 30 juni 2013

[Gelnagels] Bling Bling Met Studs

Gisteren liet ik jullie de review van de studs van de Action zien. Bijna iedereen die de studs ziet in de salon is er meteen verliefd op en wil ze graag op de nagels hebben! Vandaag heb ik een lekkere bling bling nailart waar veel studs in verwerkt zijn. De nagels zijn dus niet van mij, maar wel door mij gezet. 

Ik heb een aantal materialen gebruikt in deze nailart. Dan heb ik het verder natuurlijk alleen over de nailart en niet over de gelnagels zelf. Ik heb gebruikt:

- Essence zilveren striper;
- Max - zilveren glitter striper;
- ronde studs;
- vierkante studs.
- Essence nude basiskleur


Ik ben eerst begonnen met een nude basiskleur. Dit is niet perse nodig bij een french manicure, maar omdat sommige hun eigen nagelkleur niet mooi vinden kun je altijd even een nude basis gebruiken. Daarna heb ik met een zilveren striper de hoekige french manicure gemaakt. Ik heb dit met de hand gedaan, gewoon een kwestie van oefenen, mocht je goed zijn met plakband kun je het ook met plakband doen. Over de zilveren hoekige french heb ik nog een laagje glitter aangebracht voor een extra bling effect!

Als laatste breng je de studs aan. Hier heb je wel een beetje geduld voor nodig, vooral voor het design op de ringvingers (en duimen). Op de ringvingers/duimen heb ik de studs één voor één op zijn plek gelegd. Wanneer ik studs in gelnagels verwerk leg ik deze in de natte topcoat. Wanneer ik dit op natuurlijke nagels doe plak ik ze vast met een beetje nagellijm, anders vallen de studs er meteen af en dat is natuurlijk zonde! 

Op deze manier kun je dus lekkere opvallende bling bling nagels creëren! Voor een hoekige french is het mooier wanneer je nagels wat langer zijn, maar je kunt de hoekige french natuurlijk ook vervangen door een gewone french manicure!

Wat vinden jullie van de studs? 

5 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan en die studs zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ben jaloers op de mooie slanke vingers en lange nagels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He dat zijn weer prachtige nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wou. misschien koop ik die studs ook wel. ik las ergens dat de action ook magnetische nagellak had dus daar wil ik toch nog een keer heen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations