donderdag 20 juni 2013

Instagram #25

Goedemorgen! De donderdagochtend betekend weer een nieuwe editie van Instagram! Dit keer maar één artikel vandaag, dit heeft meerdere redenen: Ik heb net inlevermoment gehad voor de studie en daar ben ik dagen mee bezig geweest, daarnaast ben ik vandaag (op het moment dat jullie dit lezen) met mijn stagegroep op schoolreisje! Drukke dag dus! Snel naar de foto's anders blijf ik typen ;-)...

Blacky is volop aan het genieten van het feit dat ze een ander huis heeft. De kat wil steeds lekker buiten spelen en blijft ook heel netjes in de tuin (ze loopt niet weg). Nou is ze netjes opgevoed of netjes opgevoed ;-)!


Even snel naar de Action geweest! Ik ben bezig met een leuk fotoalbum samenstellen met nailart foto's voor in de salon zodat er genoeg inspiratie aanwezig is voor degenen die niet precies weten wat ze willen. Ik kwam superleuke fotoalbums tegen bij de Action en kon niet kiezen.. Ik nam er dus 3 mee (ze waren maar iets van €0,90). Daarnaast nog een wiel met rhinestones en een nieuwe hand/nail cream voor in de salon. Weet verder nog niet of deze fijn is dus hier komt ook wel een review over binnenkort!

It's so fluffeeeh! Jammer dat het er weer zo snel afging :(.

Afgelopen zaterdag was het wijkfeest hier in de buurt. Al een aantal jaren achter elkaar help ik daar mee als vrijwilliger met spelletjes voor kids. 'S ochtends vroeg 80 pakketjes brood smeren voor alle vrijwilligers (na 2 jaar doe ik dit dus echt NIET meer, vooral wanneer niemand een dankjewel kan zeggen?) en 's avonds een glaasje wijn ter afsluiting. Het was superkoud door al die wind dus ben weer lekker vroeg naar huis gegaan!

Mijn laptop is de afgelopen week mijn beste vriend geweest. Al die rotverslagen, leren voor toetsen en natuurlijk ook de dagelijkse dingen!

Verschoor hield me gezelschap tijdens het typen. Hij krijgt echt zo'n stoere katerkop nu hè? Niets babyface/kitten meer, meneer is een grote stoere kater aan het worden!

Verschoor studeert tegenwoordig ook voor dokter. Dit was zijn eerste operatie. Oke grapje natuurlijk ;-). Verschoor gooide mn telefoon op de grond en schrok hiervan, eerste wat meneer deed was mij grijpen met zijn nagels. 

Brr onze achtertuin. Helemaal vergroeid met onkruid. Alles moet er eigenlijk uit en betegeld worden, mja heb geen groene vingers. In de zomer maar even kijken of we onkruid kunnen wieden en een vrijwilliger kunnen vinden haha!

Ik kreeg heel lief van mijn stageschool een cadeaubon met een flink bedrag hierop. Ik kon hem inwisselen bij de DIO drogist en laat die nou superleuke lakken hebben! Ik kocht mijn eerste trindlakken (heb wel verzorgingsproducten, maar nooit de lakken uitgeprobeerd), Twee lakken van Idyl, 3 lakken met een superleuke blingbling dop (leuk ook qua decoratie in de salon) en een neon lak. Swatches komen uiteraard vanzelf nog online!

Na een tijdje rondzoeken op martkplaats vond ik de perfecte tafel, en maar voor een tientje! De tafel staat inmiddels in de salon en maakt het echt af zo! Ik moet nu verder nog een hoop uitzoeken (gok zo'n 600 nagellakken?), dingetjes ophangen en inruimen e.d. Binnenkort nog wel een keer een update mocht het weer wat opgeschoten zijn!

Weinig Verschoor dit keer, maar wel ter afsluiting nog even twee fotootjes. De eerste is deze cute kat in zijn krabpaal. Het past ook maar net maarja, If it fits, I sits hehe!

Als laatste de deugniet op het balkon. Meneer wordt een beetje klimmerig dus kan ook niet alleen op het balkon zonder dat ie in het balkonrek hangt. Blacky is ooit eens van 3 hoog omlaag gevallen, dus Verschoor mag dat geklim even laten...

Hebben jullie nog iets leuks gedaan deze week? Of leuke plannen voor volgende week?  

3 opmerkingen:

 1. Zoo, dat is een flinke haal van Verschoor. Heb je het goed ontsmet? Kattennagels hebben vreselijk veel bacteriën.

  Salontafel ziet er perfect uit zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, heb het wel goed ontsmet hoor! Heb ervaring met kattenklauwen haha!

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk dat Blacky het zo naar de zin heeft. Verschoor heeft je goed te pakken gehad zeg. Fijn dat je een goede tafel hebt voor in je salon en die fotoboeken zijn een goed idee.,wat super leuk dat je zo verwend ben, dan weet je wel dat je gewaardeerd werd. Je hebt mooie lakken gekocht, ben benieuwd hoe ze zijn. Leuke foto's weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations