vrijdag 7 augustus 2015

[Gelnagels] Glitter Roses

Ook vandaag weer een nailart welke je niet na kunt maken met nagellak. Maar wel een nailart waar ik stiekem een beetje trots op ben, want wat vond ik het resultaat gaaf geworden!

Wat ik heb gebruikt voor deze nailart:
- Witte gelpaint;
- Heel fijn penseel;
- Verschillende kleuren losse glitter;
- UV lamp.


De basis van deze nailart is een simpele zwarte nagellak. Ik heb expres gekozen voor nagellak omdat de basis niet mag plakken, de basis plakt wel op het moment dat ik gellak zou gaan gebruiken. 

Gelpaint droogt enkel uit onder een UV lamp. Met het penseel en de witte gelpaint tekende ik uit de losse hand de krullen en de rozen. Over de natte gelpaint strooide ik losse glitters in verschillende kleuren. Dit liet ik onder de UV lamp 2 minuten uitharden. Daarna kon ik zo de overige glitters van de gelpaint vegen met een zacht penseel! Met bovenstaand resultaat!

Het was voor mij de eerste keer werken met gelpaint en losse glitter, maar persoonlijk vind ik het resultaat echt gaaf geworden! Wat vinden jullie van deze gelpaint art?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations