maandag 10 augustus 2015

Personal #32

Goedemorgen allemaal! Afgelopen zaterdag was het eventjes stil op Nailart Creations. Soms gebeurd het wel eens dat ik een dagje té vol gepland heb en daardoor eventjes geen tijd heb om iets te schrijven. Ach ja, geen man overboord, vandaag weer een vertrouwd artikel! Het persoonlijke artikel!

De week begon echt onwijs balen. Na vier hele dagen besloot iemand om deze krassen te maken op mijn auto.. Diepe grote krassen... Natuurlijk geen briefje van de dader, want het is natuurlijk veel gemakkelijker om iemand zelf de schade te laten betalen van iets wat je niet zelf aangericht hebt...Jammer dat er zulk asociaal volk bestaat!


Gelukkig is mijn 'pa' onwijs handig met auto's. Hij heeft echt onwijs knap de krassen weggekregen en de auto opnieuw gespoten. Hij is weer als nieuw, yay!Ook afgelopen week heb ik weer een onwijs drukke en gezellige week gehad in de salon! Het is zo leuk om zoveel verschillende soorten nagels en smaken bij elkaar te zien!

'Talk to the ass, cause my face don't like you'. Precies dit..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations