zaterdag 15 augustus 2015

[Gelnagels] Summerproof!

Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien welke een combinatie is van handmade en stamping nailart. Onwijs leuk om uit te proberen en helemaal summerproof voor degenen die wellicht nog op vakantie gaan!

Deze nailart is gemaakt met pastelkleurtjes waardoor deze lekker subtiel is en overal bijpast. Je hebt de volgende producten sowieso nodig:
- Witte lak;
- stripers in de kleuren: crème, pastelgroen
- Pastelroze en pastelblauw om mee te stempelen
- Stampingplate met 'hawaïbloemen'.


De basis is een gewone witte french manicure. Ik gebruik witte gel om de french manicure te maken, maar je kunt zelf natuurlijk gewoon lak gebruiken. Op de middel- en ringvinger maakte ik met de crème en mintgroene striper het palmboompje.

Op de wijsvingers, pinken en duimen stempelde ik de hawaïbloemen. Dit deed ik met pastelblauw en pastelroze. Op de wijsvingers een blauwe, de pinken een roze en op de duimen zowel blauw als roze!

Wat vinden jullie van deze zomerse nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations