dinsdag 11 augustus 2015

[Gelnagels] Zebrafrench + Nagelpiercing!

Vandaag ga ik jullie een onwijs leuke nailart laten zien, die zoals je kunt zien, ook geschikt is voor de kortere nagels! Als leuk extraatje heeft deze nailart een nagelpiercing!

Mocht je niet zo van nagelpiercings houden, kun je deze nailart natuurlijk prima namaken zonder de piercing erbij. Dit is gewoon een leuk extraatje, ik vind het helemaal leuk! Voor deze nailart gebruikte ik:
- Zilveren lak (Revlon);
- Zwarte striper;
- Plat penseel + remover;
- Nagelboortje + piercing


Voordat ik de nagel ging opbouwen met gel boorde ik eerst met een nagelboortje een klein gaatje in de pinknagel, hier komt aan het einde de piercing in. Nadat het gaatje erin zat ben ik de zilveren french manicure gaan maken. Het platte penseel en de remover gebruik ik om de french strak te trekken. Maar maak de french manicure vooral zoals jij het gewend bent!

Wanneer de zilveren french manicure droog is kun je met de zwarte striper de zebra lijntjes trekken. Je maakt gewoon wat random horizontale lijntjes over de zilveren french!

Als laatste heb ik de piercing door het gaatje in de nagel gezet. Wanneer je deze nailart op je eigen nagels maakt kun je natuurlijk ook nog een base- en topcoat gebruiken. Dit is in het geval van gelnagels niet nodig.

Wat vinden jullie van nagelpiercings? 

1 opmerking:

  1. Heel gaaf! Ik had vroeger langere nagels en deed ook wel eens een piercing er door.leuk om te zien dat het ook bij kortere nagels kan. Ik ga hem weer eens opzoeken.
    Gr. Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations