maandag 17 augustus 2015

Personal #33

Goedemorgen allemaal! 17 Augustus, de dag waarop regio Noord-Holland weer afscheid moet nemen van de vakantie.. Ik heb nog 10 daagjes de tijd voordat ik mijn eindgesprek heb, wat betekend dat ik gewoon wat meer ga werken in de salon. De afgelopen week is het onwijs druk geweest!

Qua weer was het de afgelopen week helaas niet geweldig. Toch was de temperatuur lekker genoeg voor een afsluitende wandeling op het strand van Wijk aan Zee. Het water was overigens ook helemaal niet koud!

Aan het einde van de week vind ik het zo leuk om even alle foto's op een rijtje bij elkaar te zien! Het grootste deel van de week bestaat echt uit nagels, een hobby en beroep inmiddels. Ik hou ervan! :)

Het heeft een jaar geduurd, maar het project van dit tafeltje is eindelijk klaar! Het tafeltje was zwart/rood en heb ik vorig jaar al helemaal geschuurd en in de grondverf gezet, toen verloor het de aandacht en zo heb ik het tafeltje deze week nogmaals in de grondverf gezet en neonroze gespoten. Echt je krijgt hoofdpijn van de kleur hoor, in real life is deze veel feller!

Pff het meest irritante spel ooit.. Jenga.. Ik ben hier serieus zo slecht in, dat is gewoon niet grappig meer..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations