zaterdag 29 augustus 2015

Lacquester - Holo

Een paar weken geleden zag ik via Facebook het leuke nieuws dat ik via Lacquester één van haar onwijs gave holo lakjes gewonnen had. Na een tijdje kreeg ik deze beauty via de post binnen en guess what? Het is echt een beauty!

Bij het openen van het pakketje scheen het zonnetje heerlijk, dus besloot ik de lak meteen maar uit te testen! Door het zonlicht zie je de holografische deeltjes extra goed!


De kleur zit tussen roze en paars in en heeft dus een holografische finish. Het lakje heeft verder geen naam op het flesje staan, dus heb ik het maar even bij 'holo' gehouden!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes lak. Wat mij vooral opviel is de enorm snelle droogtijd van dit lakje. Ik weet natuurlijk niet of dit ook met het warme weer te maken heeft gehad, maar ik was blij met de snelle droogtijd!

Wat vinden jullie van deze beauty? Hebben jullie zelf al lacquester lakken? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations