maandag 3 augustus 2015

Personal #31

Goedemorgen! Natuurlijk vaste prik op maandagochtend, het persoonlijke artikel! In dit artikel laat ik wat foto's zien van hoe mijn week was. Deze week heb ik wat daagjes vakantie genomen van de salon en wat andere dingen gedaan. Kijk je mee?

Ondanks dat ik wat vakantiedagen had, blijf ik toch bezig met de salon. Zo moesten alle certificaten weer even opgehangen worden. Deze hangen inmiddels te pronken aan de muur! Certificaat voor gelnagels, gellak en bruidsnagels!


Ik was al een tijdje bezig met het zoeken naar een leuk klein autootje voor mijzelf. Aangezien ik vanaf september in de invalpool ga werken in het onderwijs is het toch belangrijk om mobiel te zijn. Iets eerder dan gepland, maar ik kwam bovenstaande auto tegen en dat was 'm! Afgelopen dinsdag kocht ik dus officie├źl mijn eerste eigen auto!


Ik had al besloten om niet de gehele week vrij te nemen, dus heb alsnog zo'n 2,5 dag in de salon gewerkt. Het was een heerlijk afwisselend weekje, van setjes naturelle gelnagels, naar gelnagels met nailart, gellak en manicure met lak en nailart! 

Afgelopen vrijdagavond nam mijn moeder mijn zus en mij mee uit eten. We hebben een onwijs gezellige avond gehad! :)

Zaterdag was het dan zover! Ik mocht mijn eigen auto ophalen! Yay zo blij mee. Het is overigens een Deawoo Matiz. Ik wilde om te starten een wat ouder kleiner autootje en deze is echt perfect!

Het eerste wat de hond van m'n opa en oma deed, was achter het stuur zitten haha! De hond is sowieso gewend om auto te rijden, maar bij het openen van de deur sprong hij er direct in. Hoppa meteen een priv├ęchauffeur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations