woensdag 5 augustus 2015

[Nailart] Stamping Tribal

Een tijdje geleden kocht ik in de webshop van Shirley (dashicabeautyshop) een hele nieuwe lading aan stampingplates. Ik vind het zo leuk om te experimenteren met deze plates! Vandaag laat ik jullie een nailart zien welke ik op mijn eigen natuurlijke nagels maakte met behulp van één van de nieuwe plates!


Wat heb ik gebruikt voor deze nailart?
- Base- en topcoat;
- Revlon Marmelade;
- Dashica stampingplate A42;
- Zwarte stempellak;
- Stempelbenodigdheden.


Ik begon eerst met het lakken van de gehele nagel. Ik heb hier Revlon - marmelade gebruikt als basis. Twee dunne laagjes bracht ik aan over een laagje basecoat. Dit liet ik goed drogen voordat ik verder ging.

Met een zwarte stempellak stempelde ik in het midden van de nagel de omcirkelde stempel. Op de foto van de stampingplate hierboven kun je exact zien welke stempels ik gebruikt heb! Stempelen lukt alleen goed wanneer de basis echt goed droog is, dus neem altijd genoeg tijd tijdens het stempelen!

Dit is echt een supereasy nailart om te maken, maar ik vond hem zo leuk! Wat vinden jullie ervan?

2 opmerkingen:

 1. Heel mooi weer. Ook de kleuren. Bij mij lukt het stempelen van grotere afbeeldingen vaak niet. Ik heb verschillende merken plates.moyou Londen en konad . Ook met konad stempel lak lukt het niet zo mooi.
  Gr kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kirsten,

   Welke stempel/scraper gebruik jij? Ik merk dat daar vaak namelijk ook veel verschil in zit. Ik gebruik zelf altijd de echte van Konad, die vind ik toch het fijnst! Grotere afbeeldingen zijn ook heel lastig om te stempelen, deze komen vaak niet in zijn geheel op de stempel e.d. Bij mij lukte het ook pas na heel veel oefenen! Ik gebruik zelf de stempellak van Essence (de zwarte en witte) deze vind ik erg fijn! Qua andere kleuren zoek ik vaak goed gepigmenteerde (goed dekkende) lakken uit, daar kun je vaak ook prima mee stempelen. Soms is het een kwestie van eventjes proberen, vaak zal het misgaan, maar het wordt vanzelf makkelijker!

   Veel succes! :)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations