woensdag 10 februari 2016

[Gelnagels] Abstract French Flowers

Nailarts met een accentnagel zijn de laatste tijd naast de volle nailarts ook onwijs populair. Mensen die 10 versierde nagels teveel van het goede vinden, kiezen vaak voor een nailart waarbij er accent ligt op één of twee nagels!

De basis voor deze nailart is een gewone witte french manicure. Ik maak de french manicures met een witte gel. Je kunt zelf natuurlijk gewoon lak gebruiken om hetzelfde resultaat te krijgen.


De bloemen zijn heel abstract gemaakt. Ik heb ze opgebouwd met enkel lijnen en niet ingekleurd. Ik heb gebruik gemaakt van een zalmkleurige striper en een donkergrijze striper.

In het hart van het bloemetje heb ik een zilveren rhinestone aangebracht. Ik leg de steentjes altijd in de gel zodat de gel met het steentje erin uithard in de lamp. Je kunt zelf de steentjes opplakken met nagellijm of in de natte topcoat leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations