vrijdag 19 februari 2016

[Gelnagels] Feathers!

Deze nailart is zoo superleuk geworden! Heel simpel met stempels, maar het resultaat is echt megacute! Het leuke van deze nailart is ook dat deze gebaseerd is op een babybroekje, hoe schattig wil je het hebben!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Zwarte nagellak (Revlon, zwart met crème finish);
- Witte stempellak;
- Plate met veertjes, besteld bij Dashica;
- Stempel/Scraper.


Ik ben de nailart begonnen met twee dunne laagjes zwarte lak. Veel mensen vinden zwart toch wat eng, maar geloof mij, in combinatie met deze witte veertjes is er niets engs meer in!

Vervolgens hebben we een veertje van de plate uitgekozen. Dit veertje heb ik heel random over de nagel gestempeld met wit.

2 opmerkingen:

 1. Echt heel mooi. Goed dekkend de witte nagellak.
  Ik kijk regelmatig op je site en vind hem nog steeds erg goed. Goede inspiratie bron. Knap hoe je elke dag weer wat nieuws hebt. Jammer dat er zo weinig mensen reacties plaatsen. Ok ben ik zelf ook schuldig aan. Sorry. Gr. Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Kirsten, Leuk om te lezen! De witte stamping polish die ik hier heb gebruikt is de stampy polish van Essence (te verkrijgen bij Kruidvats met twee Essence schappen) de stempellakken zijn echt heel goed!
   Fijn dat ik een inspiratiebron voor je ben! Dat is ook een beetje de hele gedachte achter deze site geweest. Het is inderdaad helaas zo dat veel niet meer de tijd nemen om een comment te plaatsen, gelukkig weet ik dat er genoeg mensen zijn die toch dagelijks even komen gluren en die het erg leuk vinden om de foto's en artikels te zien! Maar zo nu en dan is het wel erg leuk om de waardering in de comments te lezen! :)

   Groetjes Sylvia

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations