dinsdag 16 februari 2016

[Gelnagels] Winter Snowflakes

Ondanks dat wij hier in Noord-Holland nog niet echt een winter gehad hebben, valt dit seizoen nog steeds onder winter, dus mag een sneeuwvlokjes nailart gewoon! (Vind ik ;-)).

Ik heb voor deze nailart verschillende lakken en stamping plates gebruikt. De nailart is verder volledig gestempeld, dus kijk alvast wat jij qua stampingplates in huis hebt wat bruikbaar is!
Ik heb het volgende gebruikt:
- Donkerblauwe lak (Trind);
- Glitterlak met grove en fijne glitter (Catrice);
- Plat penseel en remover;
- Stampingplates met sneeuwvlokjes in verschillende maten;
- Stampingplate met sneeuwpop (Ebay plate).


Ik ben eerst begonnen met het maken van een donkerblauwe french manicure. Ik heb hier een lak van trind voor gebruikt. De french heb ik met het platte penseel mooi rond getrokken. Daarna heb ik over de gehele nagel een laagje glitterlak aangebracht. Dit is een glitterlak met subtiele blauwe glitter van Catrice.

Wanneer de basis helemaal droog is kun je gaan stempelen. Ik gebruikte meerdere stampingplates met daarop verschillende sneeuwvlokjes, wat grotere en hele kleine. Deze wisselde ik per nagel een beetje af. Op de ringvingers stempelde ik vervolgens een sneeuwpopje, daarbij stempelde ik ook nog wat mini sneeuwvlokjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations