maandag 29 februari 2016

Personal #9

Vandaag natuurlijk weer het persoonlijke artikel! Dit keer een vrij kort artikeltje, de reden waarom? Op dit moment is mijn laptop het na 10  jaar (jaja oudje haha) het ├ęcht aan het begeven. Ik schrijf dit artikel nu dus echt in een soort van superspeed doordat 1) de batterij van de laptop geen 2 min meer meegaat, 2) de kabel die de batterij oplaad steeds contact verliest en kokend heet wordt en 3) de mousepad van de laptop ook niet meer werkt haha. Het zou dus best wel eens een rustig weekje kunnen worden op Nailart Creations omdat ik eerst ga zoeken naar een geschikte nieuwe laptop en daarna nog alles van deze oude laptop moet gaan overzetten.. Goed even snel wat fotootjes!


Mijn twee mooie Bunny's! Boven Vixie, een dame van zo'n 1,5 jaar oud en onder mijn eigenwijze Bob (man ofcourse ;-)) van zo'n 3 maandjes oud. Check die arrogante blik van hem haha!
Nog wat leuke nageltjes! Deze week was een weekje waarin niet zo heel veel nailart voorkwam, vooral ook french manicures of full color nagels, die vind ik niet zo heel boeiend meer om te laten zien, die kun je overal al zien natuurlijk! Ik hou echt van de speciale dingen en die leg ik dan ook vast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations