zondag 28 februari 2016

[Gelnagels] Pink Floral Nailart

De laatste tijd zijn jullie een beetje gewend dat er op zondag geen artikel meer voorbij komt. De jaren hiervoor plaatste ik op zondag altijd het weekoverzicht, maar na een lange tijd dacht ik toch: Tja, even op het overzicht links kijken en je kunt zo op alle artikels van de afgelopen week klikken. Daarnaast heb ik sinds een aantal weken besloten om de zondag gewoon echt als vrije dag te houden, op een bepaald moment werkte ik gewoon echt 7 dagen in de week en ook tijd voor jezelf is belangrijk.. Dus de zondag is even mijn enige echte vrije dag in de week geworden! Maar afgelopen week is er op vrijdag geen artikel online gekomen, dus deze hadden jullie nog tegoed, bij dezen!

Vandaag een opvallende roze nailart waarbij ik gebruik gemaakt heb van zowel een gradiënt als stamping nailart. De volgende materialen heb ik gebruikt:
- Neon roze lak (Fogan);
- Sponsje;
- Witte stempellak;
- Dashica plate met bloemendesign;
- Roze rhinestones.


De basis van deze nailart is de kleur van de natuurlijke nagel. Op de tips van de nagels maakte ik een roze gradiënt. Ik deed wat neon roze lak op een hoekje van een sponsje en deze depte ik over de tips van de nagels heen.

Pas wanneer de basis (In dit geval de gradiënt) geheel droog is kun je gaan stempelen. Je kunt zelf even tussen je eigen plates zoeken naar iets wat er op lijkt of iets wat je leuk lijkt. Ik heb de afbeelding aan de zijkanten van de nagels gestempeld. Op de ringvingers plakte ik in het hart van de bloemen een roze rhinestone als leuk accent!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations