zaterdag 6 februari 2016

[Gelnagels] Winter & Glitter

Ondanks dat het koude weer (gelukkig) zo goed als voorbij is. Heb ik vandaag toch nog een leuke Winter& Glitter nailart voor jullie!

Wat je nodig hebt voor deze nailart:
 - Sponsje;
- Topcoat;
- Losse blauwe glitter;
- Zwarte stempellak;
- Ebay stampingplate met sterretjes en sneeuwvlokjes;
- Stempel/Scraper.


Ik bracht eerst op de tips van de nagels een beetje topcoat aan. Vervolgens deed ik op een puntje van het sponsje ook wat topcoat en deze depte ik in het bakje glitters. Het sponsje met de glitters depte ik vervolgens speels over de tips van de nagels heen om een soort van glitteroverloop te krijgen!

Omdat losse glitters over het algemeen ruw aanvoelen, heb ik eerst de overtollige glitter van de nagel geveegd met een fluffy penseel. Vervolgens heb ik twee laagjes topcoat aangebracht over de gehele nagel en dit goed laten drogen. Nadat dit droog was heb ik met zwart de sterretjes langs de zijkanten gestempeld en de sneeuwvlokjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations