vrijdag 4 maart 2016

[Gellak] YingYang Nailart

Het is een paar daagjes even stil geweest, maar... ik ben weer helemaal terug! De laptop is inmiddels vervangen en eerlijk is eerlijk, dit werkt toch wel echt een heel stuk fijner! Doordat alles weer een stukje sneller gaat, wordt het voor mij ook weer wat gemakkelijker om wat technisch werk aan de website te gaan verrichten. Dus binnenkort ga ik daar ook weer wat mee doen, ook wordt de prijslijst van de salon weer wat uitgebreid, maar dat allemaal voor later! Vandaag een leuke nailart welke ik maakte met behulp van gellak!

 De producten welke ik voor deze nailart gebruikt heb zijn:
- Gellak Quida (wit);
- Gellak Quida (Zwart);
- Dottingtool;
- Base- en top gellak (Quida).


De basis voor deze nailart is geheel wit. Zwart op wit pakt beter dan wit op zwart, daarom is de basis op de ringvinger voor de YingYang nailart ook wit. Je brengt de gellak in twee dunne laagjes aan. Ieder laagje hard je 2 min uit onder de UV lamp. Je start uiteraard voor het wit eerst met een base.

 Vervolgens ga je met de zwarte gellak het zwarte vlak maken. Ik heb dit gewoon met het kwastje uit het potje zelf gedaan. Vind je zo'n ronding maken lastig, gebruik dan een penseel en vul de rest in met het kwastje zelf. Op het witte deel kun je alvast een stip met zwarte gellak zetten. Dit hard je vervolgens ook weer in 2 min uit onder de lamp. Daarna breng je in het zwart een witte stip aan, ook deze hard je uit in 2 min. 

Uiteindelijk lak je de nailart af met een top. Ook deze hard je in 2 min uit. Even de plaklaag verwijderen en je nailart kan zo 2 weken mee! Je kunt uiteraard deze nailart ook met gewone nagellak maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations