vrijdag 25 maart 2016

[Swatches] OPI/Hema Kleurencombi

Voorheen zag je op Nailart Creations wat vaker artikelen verschijnen met swatches van bepaalde lakken. Eigenlijk ben ik daar al sinds een behoorlijke tijd mee gestopt, de reden waarom? Op bijna alle nagelblogs zag je alleen nog maar swatches voorbij komen, o.a. van nieuwe collecties etc. Omdat ik mijzelf toch altijd wel een beetje wil onderscheiden en het nailart gewoon veel meer mijn ding is, besloot ik op een bepaald moment om gewoon lekker iedere dag een nieuwe nailart te laten zien. 


 Toch vond ik deze combinatie wel de moeite om nog even te laten zien. Dit zijn twee lakjes die ik met elkaar combineerde. De kleuren vond ik zo leuk bij elkaar staan! Nu moet ik zeggen dat de lichte kleur niet helemaal tot zijn recht komt omdat de lak gewoon zo apart is!

De lichte kleur is OPI - Bright Lights-Big Color. Dit is een zalmroze lak met gouden shimmer. Op de foto's ziet de lak er net even iets meer oranje uit dan in real life. De kleur laat zich erg moeilijk fotograferen. 

De donkere kleur is Hema - Nr 74. Dit is een donkerpaarse glitterlak welke dekkend is met twee laagjes lak. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations