maandag 21 maart 2016

Personal #12

Hello maandag! De tijd vliegt echt letterlijk voorbij, de ene na de andere week! Voor de meesten is het nog maar een paar dagen werken voordat er een lang paasweekend aankomt, ook een fijn vooruitzicht! Goed, eerst weer een terugblik op de afgelopen week!

 Lieverdje Verschoor! Die kat is echt zo gek als een deur, maar zo onwijs lief. Het is echt een heerlijke kroelkat die gewoon altijd bij je wilt zijn. En als meneer niet kan kiezen bij wie hij op schoot wilt liggen, dan gaat hij gewoon op 2 schoten liggen, hoppa languit haha!


 Deze week weer wat leuke en afwisselende nailarts gemaakt! Ik heb de afgelopen maand echt flink op de one stroke kunnen oefenen. Dus binnenkort ga ik de prijslijst uitbreiden met verschillende soorten nailart!

Ik vind het zo'n heerlijk gezicht als de bunny's lekker kunnen rondhuppelen. Ik zet met een ren een groot deel van de kamer af zodat ze zelf in en uit de hokken kunnen. Vixie bedacht als eerste dat hij wel bovenop zijn hok kon springen. Binnen no time had Bob dat natuurlijk ook door. Grappig gezicht een konijn ín het hok en één erboven!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations