donderdag 17 maart 2016

[Gelnagels] Dotting Party

Vandaag een leuke nailart waarbij ik gebruik gemaakt heb van... Stipjes! Onwijs leuk en makkelijk te maken, zeker een aanrader om eens uit te proberen wanneer je nailart leuk vindt. 

Voor deze nailart heb je het volgende nodig:
- Zwarte lak;
- Witte lak;
- Dottingtool.


Mocht je een beetje een vaste hand hebben, dan heb je geen speciaal nailartpenseel nodig om deze nailart te maken. Je begint eerst met het schuine zwarte deel, dit is groot genoeg om te lakken met het kwastje uit het potje zelf. Vervolgens maak je het witte vierkantje aan de andere kant van de nagel, gewoon de kleuren volgen zoals je op de foto hierboven ziet.

Je wacht met het maken van de stipjes totdat je zeker weet dat het witte en zwarte deel droog is. Wanneer dit zo is kun je eerst op het witte deel kleine zwarte stipjes zetten. Gewoon random over het vlak heen. Daarna kun je een aantal grotere witte stippen op het zwarte deel maken. Ook deze laat je goed drogen. Wanneer dit droog is kun je in het midden van de witte stippen kleine zwarte stipjes zetten.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations