donderdag 31 maart 2016

[Gelnagels] French manicure One stroke!

De afgelopen tijd ben ik flink bezig geweest met de one stroke techniek oefenen. Na het afronden van de cursus is het altijd erg belangrijk om bezig te blijven met een bepaalde techniek zodat het niet wegzakt. Daarnaast vind ik het ook onwijs leuk om te doen en vind ik het resultaat gewoon altijd erg mooi! Ik ben in ieder geval erg blij met iedereen die het geduld had om model voor mij te zitten!Bij deze nailart heb ik de one stroke nailart als accent gebruikt. Ik maakte eerst op alle een french manicure. Dit deed ik met gel. 

Bij deze nailart maakte ik twee halve one stroke bloemen. Ik gebruikte hier verschillende kleuren voor. De ene bloem maakte ik met rood en wit, de andere met paars en wit. Met groen maakte ik vervolgens blaadjes. Als extra accentje zette ik hier en daar wat zwarte stipjes!

1 opmerking:

  1. Ziet er heel netjes uit, erg mooi je french stroke bloemen! Ik geniet ervan als ik ze voorbij zie komen op IG :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations