woensdag 30 maart 2016

[Gelnagels] Pinky Striped

Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien welke je zelf heel gemakkelijk kunt namaken! Je hebt er weinig materiaal voor nodig en wanneer je het streepjes zetten een beetje beheerst, moet deze nailart een eitje voor je zijn!

Wat ik heb gebruikt/je nodig hebt:
- Roze lak (Catrice - the pinky and the brain heb ik gebruikt);
- Witte striper;
- Zwarte striper.


Om de nailart wat duidelijker te maken doe ik de uitleg in stappen.
Stap 1) Je begint met het roze deel. Je kunt gewoon het kwastje uit het flesje gebruiken, lak hierbij een schuin deel van de nagel met de roze kleur. Op de foto zie je precies welk deel.
Stap 2) Pak de zwarte striper. Zet langs de rand van het roze en je nagelbed een zwart lijntje. Je kunt op het roze gelakte deel ook alvast een korter zwart lijntje zetten als het roze droog is.

Stap 3) Voor deze laatste stap heb je de witte striper nodig. Hiermee maak je twee halfronde lijntjes omlaag. Je begint eerst halverwege de nagel en trekt een lijn in een ronding omlaag. Ditzelfde doe je bij het lijntje iets onder de eerst gemaakte lijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations