woensdag 23 maart 2016

[Tutorial] Veter NailartDeze keer heb ik voor jullie weer een leuke step by step tutorial! Een nailart die vrij gemakkelijk te maken is, waar je weinig materiaal voor nodig hebt, die zowel voor de lange als de korte nagel geschikt is maar er toch onwijs leuk uitziet!De materialen die je nodig hebt zijn in ieder geval één gekleurde lak en twee kleuren stripers. Je kunt zelf je eigen kleur kiezen, zoals je op de foto hierboven ziet is deze nailart leuk in allerlei kleuren dus kijk vooral wat je zelf qua lakken in huis hebt! Ik heb het volgende gebruikt:
-          Kiko nr 277;
-          Zwarte striper;
-          Zalmkleurige striper;
-          Dottingtool.
 
Ik heb deze nailart in 6 stappen gemaakt. Op de plaatjes hierboven kun je per stap zien wat ik gedaan heb. Hieronder vind je per stap de uitleg!
1)      Je lakt een driehoek schuin op de nagel met de lak naar keuze. Dit kan gewoon met het kwastje van de lak zelf.
2)      Vervolgens maak je aan de andere kant van de nagel ook een driehoek. Deze driehoek maak je iets kleiner dan die aan de linkerkant.
3)      Langs het eerste driehoekje zet je met de zwarte stiper een lijn omlaag.
4)      Ditzelfde doe je met de zwarte striper ook langs het tweede driehoekje. Precies zoals ik ook op de foto ook gedaan heb.
5)      Bij deze stap heb je je dottingtool nodig. Je maakt zes stipjes op de nagel (bij kortere nagels vier). Langs het linkerdriehoekje zet je vier stipjes. Langs de rechter twee. De stipjes moeten echt tegenover elkaar staan, anders kun je er geen veter door rijgen!
6)      Nu ga je de veters tekenen. Hou er rekening mee dat veters nooit kaarsrecht zijn en dus door de gaatjes heengaan. Dit betekent dat je de lijntjes iets rond moet maken. Je verbind de twee stipjes met elkaar door er een lijntje tussen te tekenen. 


Zo heb je na het volgen van deze 6 simpele stappen een superleuke nailart! Je kunt trouwens ook de kleuren van de lintjes steeds wisselen. Op de foto hierboven heb ik blauw gebruikt, maar je kunt natuurlijk de lintjes afstellen op de basiskleur welke jij voor je nailart gebruikt!
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations