woensdag 16 maart 2016

[Gelnagels] Rhinestone Skulls

Soms kun je een simpele set nagels een extra finishing touch geven door er iets leuks aan toe te voegen. Bij deze nailart heb ik iets simpels opgeleukt met tja.. nog iets simpels!

Voor deze nailart heb je nodig:
- Extra witte gel voor de french ( of gebruik zelf lekker goed witte nagellak voor de french!);
- 3D rhinestones in skullvorm;
- Eventueel nagellijm.


 Ik maakte de french manicure met witte gel, deze trek ik altijd even extra strak door er met een penseel langs te gaan en er een mooie ronding in te trekken. Vervolgens heb ik op de ringvingers de skullvormige rhinestone aangebracht. Deze heb ik in de natte gel gelegd en laten uitharden onder de UV lamp. Hou er wel rekening mee dat dit soort rhinestones uitsteken en je erachter kan blijven hangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations