donderdag 10 maart 2016

[Gelnagels] Cracks In The Wall

Soms kan een onwijs makkelijk te maken nailart zo ingewikkeld en lastig lijken. Zo'n nailart ga ik jullie vandaag laten zien, bij het zien van deze nagels denk je waarschijnlijk: Wat een werk! Maar achteraf blijkt het gewoon één stempel met één kleur te zijn. The power of nailart!

Deze nailart oogt op een volledig gebarsten muur. Maar toch wel weer heel anders dan de gewone cracknagellak als resultaat geeft. Voor deze nailart heb je maar een paar materialen nodig:
- Zwarte nagellak (Revlon);
- Witte stempellak (Essence);
- Stempel/Scraper;
- Dashica plate met cracked design.


Je begint met een volledige zwarte manicure. Ik bracht twee laagjes van een zwarte crème lak van Revlon aan. Dit laat je goed drogen voordat je gaat stempelen. Vind je zwart toch net ff té heftig, dan kun je ook kiezen voor een mooie donkerrood of donkerblauw. 

Een voordeel van de dashica plates vind ik zelf altijd dat deze geschikt zijn voor langere nagels. Wanneer je een lange nagel hebt en je moet daar een full nail stempel over zetten die bedoeld is voor een kleine nagel dan moet je deze dubbel stempelen en wordt het effect gewoon minder mooi. Bij deze grote stempels kun je het design in één keer over de gehele nagel plaatsen. Dit is eigenlijk een french manicure stempel, maar doordat het design zo groot was kon ik deze met gemak als full nail stempel gebruiken. Je kunt zelf even door je eigen collectie zoeken op iets wat erop lijkt. Ik hou namelijk niet zo van het opdringen van materialen dus daarom probeer ik alles altijd zo neutraal mogelijk te houden zodat je de optie hebt gebruik te maken van je eigen spulletjes welke je in huis hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations