dinsdag 15 maart 2016

[Gelnagels] Bronze Snowflakes

Deze nailart komt stiekem uit de wat oudere doos van een paar maanden geleden, maar de snowflake nailarts blijven onwijs populair en het grappige van alles is dat dit soort nailarts eigenlijk weer iedere winter terugkomen. Nu het nog net winter is, mag deze nailart nog!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Bronzen glitterlak (Catrice);
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Imageplates met sneeuwvlokjes in verschillende vormen en maten;
- Sponsje.


 De basis voor deze nailart is een gradiënt welke ik maakte met een bronzen glitterlak. Deze lak is van Catrice en zit in zo'n vierkant flesje, ik ben echt onwijs slecht met namen onthouden de laatste tijd.... In ieder geval, deze lak doe je op een sponsje en dep je over de tips van de nagels om een gradiënt te maken. 

 Wanneer de gradiënt geheel droog is kun je de sneeuwvlokjes gaan stempelen. Ik gebruik hier meerdere plates voor met verschillende vormen en formaten sneeuwvlokjes. Het is een beetje snuffelen in je collectie wat je beschikbaar hebt om te gebruiken!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations