donderdag 24 maart 2016

[Nailart] Purple Party

Het is echt onwijs lag geleden dat ik voor het laatst een nailart plaatste welke ik op mijn eigen nagels maakte. Eigenlijk met verschillende redenen:
1) Vaak hou ik mijn eigen nagels simpel vanwege tijdsgebrek;
2) Soms vind ik de foto's gewoon niet mooi genoeg;
3) Soms is het een nailart welke je al eerder voorbij hebt zien komen waardoor de originaliteit er toch wel een beetje vanaf is. 
Dit keer wel een nailart welke ik al vaker maakte, maar toch net weer even anders!


Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Lichte en donkerpaarse glitterlak (beide Catrice, vierkanten flesjes);
- Sponsje;
- Witte en zwarte striper;
- Dottingtool.

Ik maakte de achtergrond met behulp van een sponsje en twee kleuren paarse glitter. Eerst de lichte en vervolgens met de donkere eroverheen. Met de stripers zette ik random witte en zwarte streepjes. Met een dottingtool maakte ik witte en zwarte stipjes. Gewoon lekker random over de nagel heen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations