vrijdag 1 oktober 2010

Essence - Glisten Up

Essence - Glisten Up is bovenstaande lak, zoals je kunt zien zie je al wat glitters en flakies, en ik was erg verrast met deze lak, dus ik hoop dat ik jullie vandaag ook kan laten verrassen! Glisten Up is behoorlijk crap als gewoon lakje, ik heb hem geprobeerd op mn nagel te doen, maar hij is ontzettend sheer, ik haat sheer lakjes dus ik vond het niks. Toen kwam ik op het idee om hem als een topper te gebruiken, ik heb deze dus gebruikt over 2 tinten blauwe lak, kijk verder om te zien hoe dat eruit ziet!


Above polish is Essence - Glisten Up, as you can see the polish is full of glitter and little flakies (love it!), and I was very suprised, so I hope I can suprise you to today! Glisten Up is as a polish pretty crap, it's sheer, very sheer and I hate sheer polishes, So I thought I use it as a topper, so I polished over 2 other blue polishes. Do you want to know how it looks like? Scroll down!
Een paar dagen geleden liet ik swatches van Essence - Forever Mine zien, bovenstaande lak is Forever Mine mét een laagje glisten up! Ziet er leuk uit hè? Je kunt op de foto's klikken om ze te vergroten, zo kun je het effect nog beter zien! Ik vind dit echt de perfecte combinatie, ik hou enorm van glittertjes/flakies etc, en Glisten Up zorgt ook meteen voor een groenige gloed over de blauwe lak heen.

A few days ago I showed you some swatches from Essence - Forever Mine, this is 2 coats of Forever Mine with one coat of Glisten Up. Pretty awesome huh? You can enlarge the pics so you can see the polish better. I think this is the perfect combination of polishes, I love all kinds of glitters/flakies and Glisten Up makes the blue polish so pretty with a green tone.


En de andere lak waar ik Glisten Up over heb uitgeprobeerd is Essence - My Boyfriend's Jeans, ook deze heb ik een aantal dagen geleden geswatched. Na heel lang twijfelen denk ik toch dat ik deze combinatie nog mooier vind dan de combinatie met Forever Mine, doordat de lak behoorlijk donker is, is dit eigenlijk een hele mooie oppepper! Applicatie van Glisten Up is trouwens als topper heel makkelijk, de lak is behoorlijk waterig (ik denk dat dat ook de reden is dat hij zo sheer is) dus heel simpel aan te brengen over een andere lak. Eerlijk gezegd denk ik ook dat Glisten Up bedoeld is als topper, zo'n idee geeft de naam me eigenlijk wel.


And the other polish is Essence - My boyfriend's Jeans, I swatched this one a few days ago also. After long hessitating I think I like this combination even more then the one with Forever Mine, because My Boyfriend's Jeans is a pretty dark polish Glisten Up makes it really nice! Application from Glisten Up is pretty watery, that's the reason why it's that sheer, but as a topper it's perfect to polish over another polish. Honestly I think Glisten Up is intended to be a topper, because of the name.


En zijn jullie al een beetje verrast door dit Essence lakje? Welke combinatie vinden jullie het mooist? / So are you surprised by this Essence polish? And which combination you like the most?


Thanks for reading!

11 opmerkingen:

 1. @ Floor/Marjolein,

  Deze is echt een aanrader hoor! Hij ziet er prachtig uit over vooral allerlei soorten blauwtinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi! Ik heb deze ook geswatched op mijn blog, met een Topshop lakje eronder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet even zeggen dat ik je reactie op m'n blog super lief vind xxx!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooi met de blauwe lak er onder! Ik heb hem zelf ook, maar vind 'm dan veel minder mooi. Bij mij zijn de glitters heel groot, dat zie ik hier dan weer niet terug. Misschien moet ik hem nog een keer proberen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Lois,
  Ja heb je blog gevonden! Ziet er bij jou ook supermooi uit!

  @ Tessa,

  Geen dank haha! :)

  @ Nina,

  Wat vreemd, bij mij zitten er idd niet heel veel grote flakies in.. Misschien idd nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thats a gorgeous color!
  YOUR NAILS ARE SO WHITE. I'm so envious of you.
  ;___;

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ AnnKiins,

  Thank you! Don't know how it comes that my nails are so white, haha I just use basecoat that's it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Shit zeg.. Ik mag van mezelf geen nagellak meer kopen eigenlijk.. Waarschijnlijk heb jij 3x zoveel nagellak maar ook 3x zoveel geld..

  MAAR IK MOET DEZE HEBBEN! Vooral om de prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Daniëlle,

  Ik heb wel behoorlijk wat nagellak ja, maar gebruik zelf vooral budgetmerken ;) €22,- voor bijv een chanel nagellak vind ik echt too much. Ik heb nu ongeveer een collectie van 250 nagellakjes opgespaard in bijna 3 jaar, afentoe krijg ik ook van anderen lakjes haha, dus al met al valt het wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! had 'm niet zo mooi verwacht toen ik 'm in de winkel zag liggen! denk dat ik 'm toch ook maar koop :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations