vrijdag 8 oktober 2010

Waterdecals!

Vorige maand deed ik via hyves mee aan een superleuke fotowedstrijd met het thema herfst. Het leek me wel leuk om mee te doen, dus ik heb een foto ingezonden. Later kreeg ik het bericht dat ik de 2e prijs gewonnen had, dus 10 setjes decals mocht uitzoeken! Gister kreeg ik deze superleuke waterdecals thuis, dus ik ga ze vandaag met jullie delen!

Last month I entered a nice photogame on hyves, the theme was fall. It looks like fun, so I entered with one of my creations. After a while I saw that I've won the second prize! I've won 10 supernice sets of decals. Today I've got them in my mailbox, so i'm going to show you them!

Dit was overigens de foto welke ik had ingezonden, de uiltjes dus!/ This was the pic which I entered with!

 En dit is het pakketje welke ik in de bus ontving! Helemaal leuk, heb er al een aantal ideetjes mee, dus deze komen vanzelf wel op mijn blog!

And this is the package I received. I really love the decals, they're so pretty! I've got already some nice ideas with these, so they're coming soon!

 Dit zijn de eerste 3 setjes, de bovenste zijn erg leuk voor in de hoekjes van mn nagel, die daaronder zijn superschattige babykatrientjes! En de laatste zijn lieve koe decals.

These are the first 3 sets of decals. The above ones are very cute for the corners of my nails, the ones under are very sweet baby daisy's! And the last one are cute cow decals.

 Deze vind ik ook erg leuk! De bovenste zijn erg leuk voor valentijn, dit zijn decals van hartjes. Linksonder zijn schattige poesjes, en rechtsonder zijn hele leuke decals voor Halloween, deze ga ik dus ook gebruiken dit jaar met halloween!

These ones are very cute too! The above ones are very cute for valentine, these are heart decals. The one on the left are cute kitties, and the ones right are nice decals for halloween. I'm going to use these for halloween this year!

En dit zijn de laatste 4 decals. Decals van Eyjoor, deze vind ik echt helemaal geweldig! Decals van Me to You beertjes, decals van de troetelbeertjes, en leuke kikkertjes!

And these are the last ones. Decals from Eyjoor (I love eyjoor!). Decals from Me to You bears, decals from Care bears, and sweet frogs!

Thanks for stopping by!

7 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations