zaterdag 23 oktober 2010

M Nailpolish - Nr 100

Vandaag heb ik een ontzettend leuk lakje in het vooruitzicht! Ik vond hem er zelf al supermooi uitzien in het flesje, maar hij is zelfs nog mooier op je nagels! Ik ga er niet teveel over zeggen, dus kijk maar mee naar de foto's!

Today I'm going to show you a super pretty polish! I really loved it in the bottle, but it's even better on your nails! I'm not going to talk a lot, so let the pic's speak!

Dit is nr 100 van M Nailpolish. Het merk zegt mij niet veel, maar het kleurtje.. Wow geweldig! Hij is heerlijk groen met onzettend veel shimmer, de shimmer kun je hier al extra goed zien! Ook vind ik het design van de flesjes ontzettend leuk ( zie hier voor de details).

This is nr 100 from M Nailpolish. The brand doesn't say me much, but the colour.. Wow pretty!! It's a beautiful green with lots of shimmer in it. You can see the shimmer very good on this pic. The design of the bottles are beautiful too ( Click here to see the details).


Deze foto is buiten gemaakt in de schaduw. Hier knalt de shimmer er niet uit, maar zelfs in de shaduw vind ik hem mooi! Applicatie is helemaal geweldig, het lange dopje ligt heel lekker in de hand, het kwastje is niet te breed maar ook niet te smal. Je hebt overigens maar 1 laagje nodig voor dit resultaat! Het enige nadeeltje wat deze lak heeft is dat de lak zelf echt heel erg stinkt, gelukkig trekt dit wel weer weg als je de lak volledig opgedroogd is.


This pic is made outside in shade. You can't see the shimmer very well on this one, but even in the shade I like this polish! Application was great, the long cap is very handy for polishing, and the brush is just fine. You only need one coat for this one! The only disadvantage on this polish is the smell. Whoew the smell is really bad! But after drying the smell is gone.

Vergeet niet om mee te doen met de winactie!/Don't forget to enter the giveaway! 


14 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie lange nagels! En wat een gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I really like this color and the bottle is so cute! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey meid,ik las gister al je reactie op mijn site,danjewel!:) dus ik dacht ik ga eens even bij jou kijken,super leuke site!:D ik ga je voortaan volgen hoor!:)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey meid,ik las gister al je reactie op mijn site,danjewel!:) dus ik dacht ik ga eens even bij jou kijken,super leuke site!:D ik ga je voortaan volgen hoor!:)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Beautyking,

  Leuk dat je ook even komt kijken! Zag jouw site gister voor het eerst pas, en de jouwe is ook superleuk!
  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een geweldige kleur! Ik heb een mega nagellak collectie ondertussen, maar zoiets zit er echt nog niet tussen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Deborah,

  Haha ja dit is bij mij ook wel een unieke kleur in mn collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, dit is een mooie kleur! Ik heb nog nooit gehoord van M Nailpolish, waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Silva,

  Ik weet niet of je bekend bent in Beverwijk? Maar deze komen van de zwarte markt af!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations