zaterdag 9 april 2011

Essence - Purple Diamond (+Matt)

Purple Diamond van Essence is een lakje wat denk ik al ruim een half jaar ligt te verstoffen in mijn kast. Toen ik laatst al mn lakjes aan het uitzoeken was (op zoek naar zo goed als lege en compleet verdroogde potjes) kwam ik dit lakje van Essence weer tegen. Ik besloot hem op mijn 'te swatchen rekje' (komt binnenkort een post over!) neer te zetten en zo kwam dit lakje aan de beurt om geswatcht te worden!

Purple Diamond by Essence is a polish which I own for more then half a year. I didn't use it, so when I was searching through my stash (looking for empty bottles and dried polishes to throw away) and I saw this polish! I putted in on my 'to swatch rack' (I will write a post about this later) waited to be swatched!

Dit is dan Purple Diamond. Ik vind hem echt prachtig (sja ik heb eenmaal een zwak voor paars), en vind het ook echt zonde dat ik hem zolang ongebruikt bewaard heb! Purple Diamond is een mooie paarse lak met ontzettend veel shimmer. Dit lakje komt trouwens uit de xxl shine collectie welke tot nu toe nog steeds in het vaste assortiment zit.

This is purple Diamond. I really love it (yes I'm still a sucker for purple) and I regret it that I didn't use this one before! Purple Diamond is a really nice purple shade with lots and lots of shimmer! This polish is from the xxl shine collection, which is still in the assortment.


Om te laten zien hoeveel shimmer er in dit lakje zit heb ik bovenstaande foto in de zon gemaakt. Pretty! Applicatie was prima ondanks dat dit lakje zolang ongebruikt is gebleven. 2 Dunne laagjes lak maakte hem compleet dekkend, doordat je maar 2 dunne laagjes hoef te gebruiken is de droogtijd ook behoorlijk snel, ideaal toch?

To show you how much shimmer there is, I made above picture in sunlight. Pretty amazing huh? Application was also very good (and that for an unused polish), I just needed 2 thin coats of this polish to be completely opaque. And because you just use 2 thin coats dryingtime is very quick too! Very nice!


Toen ik de matte topcoat in mijn ooghoek zag liggen op mijn bureau werd ik meteen benieuwd naar de matte versie van Purple Diamond. Ik heb hier dus één laagje Catrice Matte topcoat over aangebracht. Ik moet toegeven, zelfs mat vind ik hem erg leuk!

When I saw my matt topcoat on my desk, I immediatly became curious for the matt version of Purple Diamond. So I putted on one coat of Matt Topcoat by Catrice. I have to admit, I really like this polish matt too!

Trouwens meteen nog een leuk nieuwtje! Deze week ga ik bij een salon kijken voor een opleiding nagelstyliste! Als alles mij bevalt en alles er prima uitziet ga ik wellicht binnenkort beginnen met deze cursus!

By the way, I've got nice news! This week i'm going to look at a training for nailstylist! When everything is alright and I've got good feelings about it, I'm going to start with this training!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, vind het echt super :) Wow, leuk dat je begint met een opleiding nagelstyliste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Ik heb deze wel eens kado gegeven, hij is zo mooi!

  Leuk, die opleiding, ik ben benieuwd of het je bevalt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker een mooi lakje, maar ik neig de laatste tijd meer naar mooie creme lakjes ipv shimmer.
  En superleuk dat je mss die opleiding wil gaan doen, ik duim voor je dat het meevalt en je gaat starten ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooi kleur is dit ik hou van paars!!
  En wat leuk dat je een opleiding gaat volgen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations