vrijdag 22 april 2011

Form Results

Het is inmiddels precies een week geleden dat ik de enquête online plaatste. Inmiddels heb ik genoeg ingevulde enquêtes ontvangen om een mooi beeld te krijgen over hoe mijn lezeressen denken! Ik wil dus nogmaals iedereen die de enquête ingevuld heeft héél erg bedanken! Hieronder zal ik even de resultaten bespreken, en de verbeterpunten die ik zelf in mijn gedachte had!

It's been a week ago when I placed my form. Now I've got enough filled in forms to see clearly how my visitors are thinking! I really want to thank everybody who filled in my form! I will discuss the results below with some of the points which I want to change!

De eerste vraag bestond uit het geslacht, leuk om te weten maar enkel dames hebben de enquête ingevuld! Ik weet dat ik ook een aantal mannelijke bezoekers heb, maar de enquête is enkel ingevuld door de dames!

The first question was sex. Funny to know but there were only ladies who filled in my form! Haha I know I have some male visitors too, but they didn't fill in my form!

Ook zat er een leeftijdsvraag tussen, dit heeft natuurlijk niks met het verbeteren te maken maar ik was wel erg benieuwd naar de leeftijdsgroep voor wie ik blog. Zoals je kunt zien ligt de leeftijd heel gemiddeld, een beetje vanalles dus! 

There was an age question too. Ofcourse this hadn't anything to do with the changes. But I really wanted to know for which age group I blogged. As you can see the aged are spread, so actually I'm blogging for more age categories.


Hoevaak jullie mijn blog bezoeken was een vraag waar ik zelf erg nieuwsgierig naar was. Ik blog natuurlijk iedere dag. En zoals je kunt zien bezoekt 49% van de ingevulde enquêtes bijna iedere dag mijn blog, dit is bijna de helft! Erg fijn om te weten, nu heb ik in ieder geval het idee dat de dagelijkse artikels op prijs gesteld worden!

How often do you visit my blog was a really interesting question for me. I blog every day, and as you can see 49% visits my blog everyday! Nice to know that my every day blogging is a positive thing!

Ook deze vraag was voor mij erg nuttig. 45% vind nailart het leukste, een groot deel vind swatches ook erg leuk om te zien, tutorials kreeg 8% van de stemmen, en de stemmen voor 'other' waren allemaal stemmen die alles leuk vonden.

This question was very usefull for me too! 45% of you likes nailart the most, a big part of you like swatches and 8% likes tutorials the most. All the votes for others were I like everything votes.
 
Dan nu een korte samenvatting van de open vragen/ A short writing about the open questions:

-Er was een persoon die het lettertype niet zo fijn vind lezen, ik ben zelf iemand die gewoon van een strakke simpele lettertype hou, die vooral goed leesbaar is. De handwriting lettertype kan bijvoorbeeld mooi zijn, maar is absoluut niet leesbaar! Naar mijn mening is dit lettertype het duidelijkst leesbaar van alle keuzes die je hebt in blogger (geloof me dat zijn er weinig). Voorlopig hou ik het dus nog even op dit lettertype.

There was one person who didn't like this lettertype. I'm a person who likes a simpel good readable lettertype. I think this lettertype is the most readable there is (blogger don't offer that many lettertypes). For now I leave it with this lettertype because everyone can read this!


- Veel vonden het 2 talen bloggen fijn, dit blijft dus ook zo! / Many of you liked it that I write in 2 languages. Ofcourse I continue to blog in 2 languages.


- Post over nagelverzorging/ afentoe iets anders : Ik probeer zelf al zoveel mogelijk variatie in mijn posts te houden. Ik heb een aantal posts klaarstaan over nagelverzorging welke afentoe tussendoor online zullen komen, natuurlijk blijft dit een nagelblog wat wel de posts een beetje beperkt natuurlijk, maar ik doe mijn best!


Posts about nailcare/ something different: I try to make some different in my daily posts, for example not every day swatches but a change with swatches/nailart/reviews etc. I've got some nailcare posts which i'm going to write once in a while. Ofcourse this is a nailblog so I've got a kind of limit in subjects, but I'll do my best!


- Layout: De meeste waren erg tevreden met de layout, sommige wilden een iets vrolijkere header. Ik ben zelf niet zo voor de kleurvolle drukke headers, voorlopig hou ik deze nog even, maar wie weet wat er gaat veranderen als ik eenmaal bezig ben!


Layout: most of you were happy with my layout. Some of you wanted a little happier colorfuller header. Unfortunately I don't like the really screaming colorfull headers, so for now I'll continue using this header, but you'll never know what happens when I'm busy with changes!


En dan nu mijn eigen punten zodat jullie een beetje kunnen verwachten wat er allemaal staat te gebeuren/ And now on to my own points, so you'll know a little bit what you can expect:


- Ik vind de layout zelf te smal, er was iemand anders die dit ook opviel! Ik wil zelf graag links een extra zijbalk en het tekstvlak iets breder.


I think my layout is a little bit to small, there was someone else who mentioned this too! I want a left sidebalk and a little wider textplane.


- Er komt een 'read more' knop, zodat niet alle posts op de voorpagina staan. Dit geeft meer vrijheid in het kiezen van een post welke jij wilt lezen en welke jij niet zo leuk vind om te lezen. Ook kunnen er hiermee meer posts op de hoofdpagina ipv de gebruikelijke 5.

There is gonna be a 'read more' button so not my whole posts will be on my frontpage. I want this because not everyone likes each posts, with this button you can choose for yourself if you want to read something or not.


- Als laatste punt, het viel me op dat veel van jullie nailart leuk vinden. Vanaf nu zal de zondag dus de dag zijn waarop er een vaste nailart online komt. Dit kan in de vorm van een Notd zijn of in een nailart on popsticks of Stamping Ideas of andere vormen van nailart! Natuurlijk zullen er soms tussendoor ook arts verschijnen of bijvoorbeeld tutorials van nailarts.


And last but not least, I noticed that a lot of you likes nailart. So I decided to make the sunday a nailart day. Every sunday I will post a post with nailart, this can be a Notd, an Nailart on Popsticks or a Stamping Ideas post. Ofcourse there will be some arts in the rest of the week, for example tutorials of nailarts.


Zo dat was een behoorlijke lap tekst! Volgende week ga ik beginnen met een aantal veranderingen, jullie zullen dit vanzelf wel merken! Ik weet nu natuurlijk nog niet of al mijn punten haalbaar zijn omdat ik zelf niet zo heel erg into de html ben, maar ik ga mijn best doen en zal wat hulp krijgen! 

So that was a lot of text! I'm starting with some changed next week, you'll notice them! I'm not sure if everything which I want is going to be here, because I'm not very smart with html. Ofcourse I'm doing my best, and I'll get some little help!

7 opmerkingen:

 1. Leuk in te lezen inderdaad!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Maar nu kan je toch veel meer lettertypen kiezen bij blogger? Ik in iedergeval wel. Maar ik vind je lettertype goed.

  Vanaf nu heet mijn blog; ikhouvanjeschatje.blogspot.com/
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anne,

  Ik heb geloof ik de keus uit 6 lettertypes (wat vergeleken met bijv word weinig is!). Degene die ik gebruik vind ik zelf het grootst en duidelijk leesbaar! Maar ik heb verder nog geen klachten gehad, dus als één iemand het niet fijn vind lezen neem ik het maar even voor lief! Misschien dat ik straks met een eigen domein iets meer keuze heb!
  Ik las je mededeling idd op je blog, bedankt dat je me er nog even op wijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen allemaal ik ben helemaal vergeten om de enquête in te vullen Oepsie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Priscella,

  Geeft niet hoor, je zou hem alsnog kunnen invullen, de enquête blijft gewoon online staan, zodat als iemand iets te melden heeft dit via de enquête kan!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations