woensdag 6 april 2011

Spice Up Your Manicure With Rings!

Vandaag een compleet andere post dan normaal, even een keertje géén swatches, reviews of nailart! Vandaag ga ik een stukje schrijven hoe je op een leuke manier je manicures kunt opfrissen én op een budgetmanier!

Today a completely different post than normal, just for one time no swatches, reviews or a nailart. Today I'm going to write a post about rings, a way to spice up your manicures very easy and budget!


Dit is de standaard manier van de ringen die ik draag. Links heb ik altijd 3 zilveren ringetjes naast elkaar en rechts 1 simpel zilver ringetje. In de winter laat ik dit altijd zo, maar in de zomer vind ik het leuk om mijn mani's wat op te frissen met wat uitgebreidere en leukere ringen! Ik vind de wat grotere ringen heel erg leuk staan in combinatie met een mooi nagellakje en bijvoorbeeld een leuk zomerjurkje!

This is the standard way for me to wear rings. I've got 2 silver rings on my left hand, and one silver ring on my right hand. But now it turns slowly into summer, so I want to pop out my hands and manicure more, what thing is better then putting on a nice bigger ring? I really like the bigger rings in combination with a bright polish and for example a nice dress.

Dit is de eerste wat grotere ring die ik jullie laat zien. Er is nu een hele hype met grote gekleurde bloemen als ringen, ik heb er één geprobeerd maar die gekleurde bloemen zijn voor mij toch iets teveel van het goede, dus ik hou het liever bij zilver. Dit hierboven is een roosje met wat versiering die wat verder omlaag loopt. Op de onderste foto heb ik nog mijn andere ring ernaast, maar meestal doe ik die dan ook af zodat ik enkel deze ring omheb. Deze ring kost €0,70 en is te koop bij de Action. (Budget of niet ;)).


This is the first bigger ring which i'm going to show you. It's a whole hype all those colourful flower rings, but when i'm honest I don't like the colourful plastic look ring. I'm more a silver type, so as you can see this is a silver rose with some decoration on it. On my second picture you can see my whole hand with the ring and my other ring, but normally I turn my other ring off so you'll just see this big ring. This ring costs €0,70 and I bought it at Action (isn't that budget or not!)

Deze uilenring is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind hem ontzettend leuk en schattig! Dit uiltje is een klein beetje verstelbaar in maat doordat hij niet helemaal dicht gemaakt is, daardoor is hij ook voor meerdere maten vingers geschikt. Hij is voor mij iets te groot op mijn ringvinger dus ik denk dat ik hem de volgende keer op een andere vinger ga dragen. Ook deze kostte €0,70 cent bij de Action.

This owl ring is my personal favorite! I really love the cuteness of this one! This little Owl isn't a closed ring, so it's asjustable to fit more sizes fingers. This ring is a little bit to big for me on this finger, so i'll wear it the next time on another finger. This ring costs also €0,70 at the Action.


En als laatste dit lieve vlinderringetje. Ook deze vind ik erg leuk voor de zomer bij een mooi jurkje! Deze ring is wel helemaal gesloten dus is echt te koop in verschillende maten. Helaas is deze ook iets te groot voor mijn ringvinger dus de volgende keer ga ik even kijken of hij op een andere vinger beter zit! Er zitten hele kleine steentjes in dit ringetje die hem nog een beetje iets extra's geeft! Ook deze kostte €0,70 bij de Action!

And last but not least: this supercute butterfly ring. I really like this one for summer! This ring is completely closed, so you've got to buy this in your own finger size. I bought it a little bit to large for that finger, so I think i'll wear it on another finger next time. This ring got some nice rhinestones in the middle to spice it up a little bit more! This ring was just like the other 2 €0,70, available at the Action.

Spelen jullie ook wel eens met verschillende ringen? En wat vinden jullie van deze post zo tussendoor?/ Do you play with different rings too? And what do you think about this whole different post?


9 opmerkingen:

 1. Ik zie liever nagellak swatches of nail-art creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Anoniem,

  Dit is ook maar een eenmalige post hoor! Vanaf morgen weer de dagelijkse swatches/nailarts en andere dingen! In ieder geval bedankt voor het delen van je mening!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die rozenring erg leuk! Ik had hem al in diverse winkels gezien, maar wel een stuk duurder. De action, daar moet ik eens kijken!
  Ik vind het trouwens leuk dat je eens afwisselt met je gebruikelijke posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist eigenlijk niet dat de action ook ringen verkocht, ook nooit opgelet trouwens. Persoonlijk vind ik zilver ook wat mooier dan gekleurd.

  Ik kan eigenlijk geen ringen dragen, ik heb om ieder gewrichtje een splint (zilveren spalk), dus 2 om iedere vinden én een grote spalk om de gewrichten hand/vingers. Gewone ringen kunnen er niet bij, enkel mijn trouwring (mijn grote spalk is daarvoor aangepast).
  Mijn handen trekken dus sowieso altijd de aandacht..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Silva,

  Ja de Action kan je soms echt verbazen met dingetjes! De kwaliteit is ook echt prima, ik heb ze inmiddels al een tijdje maar ze blijven mooi ook is er niks afgebroken oid! Ik had een andere ring bij Craizy Daizy besteld en die kreeg ik in 2 stukken thuis.. Meteen weer teruggestuurd dus!

  @ Leontine,

  Jeetje dat klinkt vervelend zeg! Fijn dat je in ieder geval wél je trouwring kunt dragen! Is dit iets waar je mee geboren bent of is het probleem met de gewrichten daar gekomen door een ongeluk oid?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great Post! I rarely wear rings because I always forget how much prettier they make your manicure, especially if they match perfectly. Thanks for reminding me! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind het leuk, een keer wat anders =D
  Ik vind de eerste en vooral de laatste ring heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het leuk, een keer wat anders =D
  Ik vind de eerste en vooral de laatste ring heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke ringen allemaal!
  Ook ik wist niet dat ze bij de Action ringen verkochten volgende keer maar eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations