zaterdag 16 april 2011

Help me improve my blog!

Hello!

You all know i'm busy with going over to an own domain in a while. Now i'm busy with some technical parts of my blog, and I made a little form with some questions for my readers!

Will you please help me to fill in my form? I really appreciate it, and it will help me a lot! The form is beneath!Thank you so much! When I have enough filled in forms I will let you know about the results. When there is something not working with this form, please let me know and i'll try to fix it! This is my first time using Google forms, so I've got to figure out some things!

Enjoy your weekend! 

10 opmerkingen:

 1. @ Anne,

  De resultaten zal ik over precies een week posten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb t ingevuld voor je! Heb trouwens ingevuld dat ik je blog dagelijks bezoek (doe ik normaal ook) maar nu is het 2 dagen later, oeps ;).

  Ben benieuwd hoeveel ingevulde je krijgt en wat de resultaten zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Leontine,

  Heel erg bedankt! Haha maakt niet uit hoor dat het 2 dagen later is!
  De enquête blijft er staan tot a.s. vrijdag, dan plaats ik de resultaten online!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I’m nonetheless learning from you, but I’m enhancing myself. I certainly love studying all the pieces that's written in your blog.Keep the stories coming. I cherished it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank. It makes me feel great when I read all these stories. It helps me from hopelessness and make me more stronger to fly¡­ thank¡­ for everything. Love

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IЎЇm erg blij dat ik deze weblog opgemerkt. Eindelijk iets wat niet een junk , die we ondergaan ongelooflijk vaak. De website is liefdevol onderhouden en hield zo veel als datum. Dus het moet , bedankt voor het delen van deze met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben onder de indruk ! Echt informatieve blog post hier mijn vriend. Ik wilde alleen maar commentaar te leveren en houden van de kwaliteit van het werk zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations