donderdag 15 september 2011

Catrice - Purplelized

Elke keer wanneer ik terugkijk naar de swatches van Purplelized schaam ik me diep! Deze swatches zijn al bijna 4 maanden oud, en ik was ze gewoon compleet vergeten! En dat terwijl dit zo'n mooi lakje is, dus laten we snel even de swatches bekijken!

Every time when I look at the swatches of Purplelizes I'm ashamed of myself. These swatches are made more then 4 months ago, and I totally forgot about them! Such a shame.. It's a very pretty polish, so let's see the swatches!


Purplelized is een prachtig donker paars lakje. Dit is geen normaal paars lakje, het lakje zit namelijk vol met shimmer! Zoals je op bovenstaande swatch ook kunt zien glinstert hij ontzettend mooi in het zonnetje, helaas is de periode van veel zon nu wel weer voorbij, maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De shimmer heeft trouwens een zilveren kleur.

Purplelized is a gorgeous dark purple polish. It isn't a regular purple polish because it's filled with awesome shimmer! As you can see on above swatch, this polish is very sparkly in sunlight. Unfortunately we've had most of the sun for this year, but don't let that ruin it. The shimmer has a silver colour.

 Purplelized is ook erg geschikt als herfst en winterkleur. Ik denk dat ik hem behoorlijk vaak zal gebruiken in de herfst! Hij lakt erg fijn en ik heb maar 2 laagjes nodig voor een compleet dekkend resultaat. Aangezien Catrice nogal vaak het assortiment veranderd weet ik niet of Purplelized nog in de winkel ligt, maar ik zou dit lakje zeker aanraden!

Purplelized is a very nice colour for fall and winter too. I think I'm going to use is very often in fall! It's application is pretty nice, and I just needed 2 coats of polish for a completely opaque result. I'm not 100% sure if this polish is still for sale because Catrice changes it's assortment a lot, but when you can find it, I would definitely recommend this polish to you!

Hebben jullie Purplelized al in jullie bezit? / Do you already have Purplelized?

9 opmerkingen:

 1. Jaaa mooi is die he, ik draag hem ook vaak;)volgens mij is hij is hij nog wel te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Anneke,

  Ah gelukkig! Het zou zonde zijn als ze deze ook uit het assortiment zouden halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja zeker! veel paarse lakjes zijn toch anders qua kleur, zou je er ook een nailart van kunnen maken? lijkt me wel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anneke,

  Ik ga mijn best doen! :) Kan alleen nog wel even duren voordat het hier verschijnt aangezien ik het momenteel erg druk heb met mijn studie. Maar ik ga het zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ben benieuwd, ik doe zelf nog niet zo lang aan nailart vandaar dat ik het leuk vind om te zien hoe anderen het doen!!! succes met je studie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje!
  Deze zit nog steeds in het assortiment (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hij is erg mooi, k heb hem nog steeds niet opgehad,
  shame on me :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi kleurtje deze heb ik nog niet,ik ga morgen eens een kijkje nemen als hij nog te koop is

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations