donderdag 22 september 2011

Reminder: Autumn Nailart Contest!

Op dit moment is de herfst nailart contest nog steeds in volle gang! Op deze vroege morgen dus even een herinnering aan de contest! Op dit moment heb ik pas 3 entries binnen, de contest is voorlopig nog niet afgelopen maar ik vroeg me af of er nog dames zijn die écht van plan zijn om mee te doen maar misschien wat tijd tekort komen? 

Omdat er uiteindelijk 3 prijswinnaars komen heb ik de regel opgesteld dat ik er minstens 6 deelnemers moeten zijn, wanneer hier niet aan voldaan wordt zal de contest helaas niet doorgaan, en dat is natuurlijk vooral voor de deelnemers die tot nu toe tijd in hun werk gestoken hebben erg jammer! Wanneer je dus van plan bent om nog mee te doen (en misschien wellicht extra tijd nodig hebt, hij loopt nu tot 15 Oktober) laat het even weten in de comments! Dan kan ik ongeveer een schatting maken van het aantal deelnemers, wanneer er veel dames tijd tekort komen zal ik de datum wat aanpassen!

Alle regels mbt de nailart contest kun je hier vinden.

At this moment I'm still having my autumn nailart contest! So a little reminder on this early morning! I just recieved 3 entries, it's still going on until October 15th and I was wondering if one of you really wants to enter my contest but maybe having some timeproblems.

Because there will be 3 winners I made up this rule for at least 6 entries, or else I will cancel this contest and ofcourse that's a big bummer for the ladies who sended their nailart and spended time on it. So please let me know if you want to enter and if you're having time problems. I can add a little bit more time on this contest if everyone is having a busy time!  At this moment the nailart contest is running until October 15th.

You can find all the rules about the contest here.

11 opmerkingen:

 1. Oooh dan ga ik even mijn best doen om wat leuks te verzinnen!!! Ik had de contest nog niet gezien! :-) Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het nog helemaal niet gezien! Ik ga even wat bedenken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde graag meedoen, maar aangezien ik nu verplicht een aantal weken bedrust (volledig plat) moet, gaat het me niet lukken.. Volgende keer doe ik vast mee! Succes dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Helaas ben ik zelf alleen niet zo heel goed in nail art. Kijk altijd liever gewoon naar jouw mooie creaties <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat het me gaat lukken om inspiratie te vinden (en de juiste benodigdheden!!) en dan wil ik absoluut meedoen, maar ben te bang dat het me niet lukt ):

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaaa ik doe mee hoor!
  weet alleen nog niet precies wat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @MyLifeAsLiss,

  Leuk om te horen! Ben benieuwd naar je nailart!

  @ Entirely Nails,

  Gelukkig ben je er nu wel achter! Vind het erg leuk als je ook meedoet!

  @ Leontine,

  Ik begrijp inderdaad dat het voor jou vrijwel onmogelijk is. Liggend nailarten is niet écht ideaal ;) Sterkte met de 'ligperiode'!

  @ Younique,

  Je hoeft niet perse goed te zijn hoor! Je wordt meer beoordeeld op originaliteit! Je kunt altijd een poging wagen :)

  @ Nana,

  Niet bang zijn dat het niet lukt hoor! Succes met het zoeken van inspiratie!

  @ Priscella,

  Haha gelukkig, dat is in ieder geval alweer een extra deelnemer! Als je tijd tekort komt kun je me altijd even een seintje geven, als meerdere dat probleem namelijk ondervinden laat ik hem misschien wat langer doorlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga meedoen! :) Ik lees het nu voor het eerst, maar tot 15 oktober moet lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een prachtige nail art, die ik graag wil inzenden maar ik wil hem wel in oktober op mijn blog plaatsen:(

  Kan ik hem insturen zonder het op mijn blog te vermelden?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Laura,

  Is prima hoor! Je kan later altijd nog bijvoegen dat je met die nailart hebt meegedaan ;)! Je kunt hem dus gewoon insturen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations