woensdag 7 september 2011

Purple Glitter French On Gelnails

Vandaag heb ik weer een nieuwe post voor jullie met gelnagels! De meeste (degene die mij niet volgen op twitter) zullen waarschijnlijk wel afvragen hoe het examen verlopen is, daar komt later nog een uitgebreide post over! Verder kocht ik een tijdje geleden een set met allerlei soorten glittergels. Uiteraard wilde ik ze even uitproberen, dus mijn zus was weer even het proefkonijn! 

Today a new post with gelnails! Most of you (the people who don't follow me on twitter/don't have twitter) are probably wondering how my exams were, but I will write a post about that later! So a while ago I bought a set with some glitter gels, I wanted to try them and my sister had it on her nails!


Dit keer koos zij een paarse glitter gel uit! Ik heb met deze paarse glitter gel dus een french manicure bij gemaakt. Dit vind ik overigens zelf vaak het mooist staan bij kunstnagels, het is niet te druk maar valt toch wel op. Ook staat het erg netjes en verzorgd. 

This time she choosed a purple glitter gel! So I made a french manicure on her nails with the purple one. I like a french manicure on fake nails a lot because it's not to popping, but people notice it. And it looks like you're very caring for your nails.

Helaas gaan glitters letterlijk overal zitten, dus zul je op bovenstaande foto ook  wel zien dat er hier een daar een verdwaalde glitter op de nagel ronddwaalt. Ook moest ik een wat dikkere laag aanbrengen doordat anders de gel niet helemaal dekkend is. Maar een wat dikker laagje houdt meteen ook in dat de nagel iets steviger wordt. Geen problemen verder dus! 3 Weken heeft deze glitter french erop gezeten totdat er weer iets nieuws op ging!

Unfortunately the glitters went everywhere, so you can probably see some lost glitters on the nail on above picture. I had to put on a thicker layer of gel or else the gel wasn't completely opaque, but a thicker layer means a stronger nail, so that wasn't a problem. This glitter french lasted for 3 weeks, the nails grew out and I filled them up with and made another french!


Hebben jullie wel eens gelnagels (of een andere vorm van kunstnagels) gedragen? / Did you ever had gelnails (or another kind of fake nails)?

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi uit jammer dat de glitters overal op gaan zitten.
    Ik heb zelf ook een aantal keer gelnagels op gehad was proefkonijn voor mijn moeder(heeft ook een diploma voor nagelstyliste)erg leuk vondt ik dat altijd^_^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag echt nooit kunstnagels!
    Ik kan er niet goed tegen en heb sinds kort gelukkig mooie lange nagels van mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations