woensdag 25 januari 2017

[Gelnagels] Abstract Stripes

Abstracte nailarts doen het eigenlijk altijd goed. Het hoeft niks voor te stellen en je kunt je lekker uitleven op de nagels. Zo deed ik dat ook met deze nailart. De dame zelf wilde graag een combinatie van zwart met groen, en zo bedacht ik ter plekke de abstracte nailart!


 Wat heb je nodig?
- Zilveren glitterlak;
- Sponsje;
- Groene striper
- zwarte striper.

1) Doe wat zilveren glitterlak op een hoekje van een sponsje. Dep deze over de tips van de nagels om een gradiënt te maken.
2) Zet met een zwarte striper drie schuine lijntjes onder elkaar aan één kant van de nagel. De zwarte lijntjes trek je schuin omhoog.
3) Nu ga je met de groene striper ook drie schuine lijntjes onder elkaar trekken. Alleen dit keer teken je de lijntjes schuin omlaag, dit doe je aan dezelfde kant als de zwarte lijntjes zodat je bovenstaand resultaat krijgt.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations