woensdag 11 januari 2017

[Gelnagels] Comic Nailart

Tijdens het maken van deze nailart kreeg ik een enorm comic book gevoel. Een beetje het supermanstrip idee. Enorm leuk en kleurrijk natuurlijk!


De basis van deze nailart is een glitter coverpink van Florence. Dit is een gel waarmee ik de gehele nagel een natuurlijke gloed gegeven heb. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lak naar keuze. 

We kozen voor wat felle kleuren en daar maakte ik verschillende vlakken mee met behulp van een nailart penseel. Met een zwarte striper omlijnde ik de vlakken, dit deed ik met een best dikke lijn want het zwart moet wel echt opvallen. Anders valt het abstracte idee een beetje weg..

Uiteraard kun je ook kiezen voor andere kleuren, glitters, of juist allemaal dezelfde kleuren!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations